canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Başımıza gelen en gülmeli hadiseler..
sweet_angel_93  sweet_angel_93 [Off] (23.04.2012 / 19:12)
Mence bezi insanların heyatinda tez tez bezilerinde ise herden bir gülmeli hadiseler baş verir..Belke de diqqet elesek heyatimizin her günü nese hadise ile yadda qalir..Gelin hamimiz başımıza gelen gülmeli hadiseleri bir-birimizle paylaşaq:)
Vernaya  Vernaya [Off] (23.04.2012 / 19:13)
yadima dushse yazarm
sweet_angel_93  sweet_angel_93 [Off] (23.04.2012 / 19:14)
Vernaya, Ok gozluyecem:)
Eksperd  Eksperd [Off] (23.04.2012 / 19:28)
Coxdu. En zehlem getdiim wey marwurutda,metroda qiza yer verende oturmamasudu. Marwurutda bir def bir qiza yer verdim men; xanim buyurun eylewin.. Qiz; cox saq olun duwecem. Men; Xanim hami duwecey hec kim bu marwurta qalmayacaq.. Qız; gulumsedi kecib oturdu...
sweet_angel_93  sweet_angel_93 [Off] (23.04.2012 / 19:34)
Eksperd, Gördün oturmur tut qolundan denen : az eziyet 4ekib qalxmiwam otur daa booy:DDD
Eksperd  Eksperd [Off] (23.04.2012 / 19:36)
sweet_angel_93, Seviner axi ele biler padxod zad edirem
Eksperd  Eksperd [Off] (23.04.2012 / 19:42)
2000-2001 birinci ilde bakida 7 bal gucunde zerzele olmuwdu mexlede bir kiwi gullu penjamayla, birude desmala burunub heyete qacmiwdi bawu sabunlu sabunlu
Lady_LiLiYa  Lady_LiLiYa [Off] (23.04.2012 / 19:45)
Birdefe eve zeng geldi cvb verdim,bir kiwi atami istedi,didim yoxdu evde,cvbinda ise didiki-gelende dinenki gelsin iwe,diyrem atam onsuzda iwdedide,diyir-ay qizim iwde olsa day niye zeng edirem...teli qoydu yere,deli oldug evde hamimiz,zeng etdik atama diyir iwdeyem.didim bu kimdise bizi ele salir,axwam yene zeng geldi,bu defe atam ozu cvb verdi,diyir iwe niye gelmemisen?))) atamda bawdadi soymeye) diyir a kiwi sene kim lazimdi?Flankesov Flankes,ondan sonra anlamiwiqki bizden bir mehle qabagda,menim atamla adaw,bir kiwi var,qardawininda adi emimle adawdi,sen deme ev nomreleride bizim nomrenin tersinesidi)))))))
kisasi bizim ailenin serekopyasiymiw))))))))
heyatim boyu o hadise unuda bilmirem.
Vernaya  Vernaya [Off] (23.04.2012 / 21:16)
Lady_LiLiYa, tesadufee baxe
Munira  Munira [Off] (23.04.2012 / 21:49)
Men hewaratlardan kolleksiyam var.Harda rastima ferqli cucu cixsa tutub quruduram.11ci sinifi yenice bitirmiwdik hazirliga gedirdim kucede boyuk ag cilli cucu gordum tutub onu sumkamda son zeng wekillerimizin plyonkasi vardi cixardib onun qabina boceyi atdim.Neise geldim muellimemgile hazirliga dersi kecirik yanimda oturan qizda xelvet sumkami ewirmiw guya derse qulaq asirde eli sumkada uzu muellime baxa baxa lentanin qabini acib elini salirki cucu bunu diwleyir qiz qiwqirdi qorxudan ureyi getdi:)
Наверх  Cemi mesajlar: 104

[1] 2 3 ... 11 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4131 / 1266