Son 10 mövzu
Başımıza gelen en gülmeli hadiseler.. | Eksperd [Off] (10.12.2015 / 14:48)
|
Trup travrin soyducularin montaj edriy, axwam cixdiq, men tez cixub mawni xodlib qizdirirdim hamwa, galib gordimki arxami firma mawni baqliyib, balaca damas, bularda gelib gordiler, diir abii nasil gidiceyiz wimdi, didim aee dian murad galsin biwey fikirlaeariy) , murad galdi, dostum I iw yoldawim, heremiz damasin bir arxa qrlosunan giriwib atduq qiraqa)) otrib getduy sonra) | ceza12 [Off] (10.12.2015 / 14:53)
|
Dunen kecide teref gedirdim sola dondum ki pillekenden asagi dusumu uc pille dusdum tez tez eskalator basladi islemeye ozude yuxari ayagim budredi burxuldu bilmirem niye agridan gulmeyim gelirdi | Eksperd [Off] (10.12.2015 / 15:04)
|
Mwni, taza aldiqum vaxtlardi, bunda benzinnasosina giren wtekerde yungil erinti vardi, usta dimiwdi daiwdirt, diyirdim daiwatam qalirdi ele, gecedi 10,11 olar abu arena tarafnan gancliya qalxiram, birda gordim mawin sondi, saqa cakim soxdim araya, bawimda cixmirdi onda elede, yarim saat qurtcalafim ora burasin, zang etdim mahlauwaqlari galdi, birda qar bawlayib yaqmaqa, kankret donramda)) bularda galdi yarim saat qurcaladlar, hecne alinmadi qaplarai baqladim mahlauwaqlariyla qayitdim eva, sahar gedib evakuatorla servise apardim, elektrik geldi didi kapoli ac, acdim, bir barmaqiyla bir knopkaya toxindi, didi xodda) xodladim mawin xoddandi, halbuki bir saat qarin altda, day cixarib soxmadiqim wteker zad qalmamiwdi, didim nediki o, izah etdiki, hem protiv udar knopkasi,(avariya zamani tok sistemin atklucit elyan yani) hamda zamkaniya zamani, mawin aliwmadin deye, mandada benzinasosa giran wtekerde erinti vardi axi) onan sonra bildim)
Qisasi bir knopkaya gore, 20 manat evakuator, I bow...
Ardını oxu >>bashima hemise kotu hadiseler gelib,gulmeli yox. | Cnblue [Off] (10.12.2015 / 15:29)
|
Dersden cixanda yixilmagim ( | Eksperd [Off] (10.12.2015 / 16:48)
|
Esgerlikda paliqona gedmiwdik, biz elahetde boliu oldiqmizcun cadrimiz zad yox idida, tanq taborlarnin cadrinda qalasiydiq guya, axwam 10 oldi boliy kamandiri geldiki bes N sayli herbi hissanin cadrinda yer yoxdi kankret, ovwim bawimiza care qilmaliyuq, gece 11 ron yarsidi qalmiwiq daqin eteyinde, ovwim goy tent tapdiq mawinan, bi boyik bir balaca, biryahar cadir kimi qurduq, 3 taraf baqli bir taracfi kankret aciq qaldi, 2 dana spalni mewok gotrib girdim laap kunceki soyiq vurmasinda meni birin atdim yere, birninde icne girdim boqazma kimi baqladim zamoqun, gece saat 3,4 olardi birde oyandimki ala ne cadir ne biwey, kuley cadiri vurub aparib 7,8 esger mal kimi colun duzunde aciqda yatmiwuq Zabitlerde mawinarin icinda kayfda) | Te@@@ [Off] (15.12.2015 / 16:48)
|
birdefe kamera ceken tusduye duwmuwdu. beyi sehv saldi | Sessiz_Kucede_Tek_Kolge [Off] (15.12.2015 / 17:07)
|
Bu yaxinlarda olmuşdu,qardaşim geleceydi bizi aparmaga qonaq.zeng vurduki aşagidayam duşun.mamagil hamisi tez duşdu meni maşinda oturub gozleyirdiler,men gec cixdim elimdede telefon.paradninin qabaginda maşini gordum gumuşu .gozum telde qapini acib mindim arxadan maşina.sen dime başqa adamin maşini imiş)))qardaşim biraz uzaqda diyanmişiş))surucu şoka duşmuşdu meni gorub ))uzur istedim duşdum maşindan,gulmeyimde gelirdi hemde pert oldum biraz))qarma qarişiq hissler vobşem))))) | Alt_F4 [Off] (15.12.2015 / 19:02)
|
Qirildiq Batdiq Gulmeyden.deyiş. Alt_F4 (15.12 /19:03) [1] Cemi mesajlar: 104
<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı