canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Başımıza gelen en gülmeli hadiseler..
**__**  **__** [Off] (01.03.2019 / 11:19)
Yadimda deyil.
NoreN  NoreN [Off] (01.03.2019 / 17:23)
Aydaaaaaaa. )))))))
Ooo qeder.

Sraqa gun isdan cixdum qardas zang vurdu ki gozla gelim goturum cixdim tarap acdim qapini oturdum,
Ozuda biedeb soyus soye soye reisi soyûrem.
Aa a qiz noluf-- basimi qaldirdum na masinu sehv salmisam ))))))) biyabr oldum.
Helebele  Helebele [Off] (02.03.2019 / 01:21)
))))
Bırı bele qapını acdı oturan kımı dıdı e gıjdıllag harda galmısan bes)))
NoreN  NoreN [Off] (02.03.2019 / 01:23)
Men onun ' noluf' demeyindan bildim qardas zad dail bu(
***__SUS__***  ***__SUS__*** [Off] (02.03.2019 / 11:11)
NoreN (01.03.2019/17:23)
Aydaaaaaaa. ))))))) Ooo qeder. Sraqa gun isdan cixdum qardas zang vurdu ki gozla gelim goturum cixdim tarap acdim qapini oturdum,Ozuda biedeb soyus soye soye reisi soyûrem.Aa a qiz noluf-- basimi qald
3 il bundan qabağ mənim baışma gəlmişdi bu hadisə. Heç kimi söymürdüm amma. Yazıq oğlanın üzü heç yadımdan çıxmır. Camaatın maşınana elə qəşəydə otururam elə bil dədimin maşınıdı ehh yadıma düşəndə utanıram.
__BOSS__  __BOSS__ [Off] (02.03.2019 / 12:09)
 Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir
Kalyon restorani var usaqlarla qutab yemeye getmisdik,orda isiq stolbalar var girisde,ir nefer oglannda stolbalari qara kraska ile kraskalayir,ayaginin altinda da acilan demir nerdivanlardan,usaqlara dedim qaqasa baxin nece seliqeli isleyir damci kraska da yere dusmur,elə agzimdan cixmisdi ki 2 metr hundurlukde nerdivandaki kraska bankasi yere dusdu her yer qara kraska)) Usaqlar deyir senin gozun nedi bahoo?))) indi kraska vuran da casib qalib,biz de gulmek isteyirik ama gule bilmirik,sora cixannan sora yada salib ne qeder gulmusduk
MagniFcenT  MagniFcenT [Off] (02.03.2019 / 15:49)
 Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ...
Kvn kimi ölkədə yaşiyiruqda gündə birşey olur )
*LAVINIA*  *LAVINIA* [Off] (02.03.2019 / 16:12)
__BOSS__ (02.03.2019/12:09)
Kalyon restorani var usaqlarla qutab yemeye getmisdik,orda isiq stolbalar var girisde,ir nefer oglannda stolbalari qara kraska ile kraskalayir,ayaginin altinda da acilan demir nerdivanlardan,usaqlara
gozunde varmkishki onda senin))
Helebele  Helebele [Off] (02.03.2019 / 21:12)
Kafe ısledırdık dılencıler klentden cox olurdu targovuda ıcerı gırenlerı qoymurdug stollara yaxınlasıb narahat elesınler özümüz yola salırdıg ,qapının ağzındakı stolda4 nefer qaqaw oturub, axsam terefı bır qız gırdı ıcerı basında yun papag dostum qayıtdıkı ora getme condu barnı stoykaya afsıantın cayavoy qabından elıne qepıklerı tokdu condu qıza vermeye deme qız hemen stola gelıbmıs)
***OnLy_giRL***  ***OnLy_giRL*** [Off] (03.03.2019 / 00:50)
 YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.!
Coxdu
Наверх  Cemi mesajlar: 104

<< 1 ... 8 9 [10] 11 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4122 / 1407