💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat
___SeVGi__YaGMuRu___ (30.12.2013/23:32)qeshey
Das ustune ( Fariz Berde )Kolge salmis bir hezin tutqun bulud bas ustune,Hem yagis, hem goz yasim, yas damcilar yas ustune.Men sene saldim meyl, senden gozel yoxdur dedim,Bir dusun get fikre gor sen n

_ELYA_ (19.01.2014/19:31)sag ol djana moya ))
Seni unutmaqa bawlayim hardan?Evvel gozlerini unudum Belke?!Omrumu bezeyen o baxiwlardanQacmaqcun beynimi qurudum Belke?!Seni unutmaqa bawlayim nece?Isti nefesini duyuram axi??!!Senin xeyalinla daniwi

_ELYA_ (21.01.2014/23:43)Qewey...
Könül yaddaşımın silinməz adı,Mən Səni unuda biləcəyəm mi?Mənə eşq öyrədən həsrət ustadı,Mən səni unuda biləcəyəm mi?Qəlbim də, yurd yuva salandan sonra,Gözlər danışdığı o andan sonra,Məhəbbət ALLAH`ı
_ELYA_ (21.01.2014/23:43)Mehebbet Allahim olandan sonra
Könül yaddaşımın silinməz adı,Mən Səni unuda biləcəyəm mi?Mənə eşq öyrədən həsrət ustadı,Mən səni unuda biləcəyəm mi?Qəlbim də, yurd yuva salandan sonra,Gözlər danışdığı o andan sonra,Məhəbbət ALLAH`ı
Urek~bow (20.01.2014/23:46)bu werden cox xowum gelir
Dodagimi sixa-sixa diwlerimin arasindaDondururam goz yawimi gozlerimin arasinda.Men kovrelmek istemirem.....ağlamiramDuwunurler cox gucluyem,Duwunurler yoxdu derdim.Bilmirler ki,bir dost olsa,Sirlerim