close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
"Bütün oğlanlar eynidir" deyen qızlar Herweyaxwiolacaq, ALLAH SANI GULDURSUN | Solgun_cicekler [Off] (02.05.2012 / 00:26)
|
Black_Attack, Dag kimi dayanmiwam narahat olma ammasi var ki yarpaq kimi esirem )Solgun_cicekler, Ozun essenda olar esas ureyin esmasun) | Solgun_cicekler [Off] (02.05.2012 / 00:30)
|
Black_Attack, Ureyim vintilyatordu qetiyyen esmir ele bele firranir ozuycun)Solgun_cicekler, Vertuwka urey sensen?) | Herweyaxwiolacaq [Off] (02.05.2012 / 00:32)
|
Black_Attack, En rahat variant oduda neynim | Solgun_cicekler [Off] (02.05.2012 / 00:35)
|
Black_Attack, Ele bildim hec soruwmuyacaqsan he menem ) | Lady_LiLiYa [Off] (02.05.2012 / 00:38)
|
men laiqli insan olmaga chaliwiram ve kateqoriya tanimiram,bu heyatin yaxwisi var,pisi var,...yaxwi olmasamda,chaliwiram pisde olmayim,en azindan menim ucun bir qanun var qadin birine konul verer,qebirede o sevgiyle geder.oteri heyat bu heyatda movqey tutmagi bacarmayan bomjlarin vezifesidirki,bunun ucun tekce sefil heyat yox,sefile donmuw fikirlerde lazimdir,hansiki men oz heyatimi qayda qanunlardan bir divar hormuw!....sefil heyat surmek niyyetim yoxdur) | @ayaan@ [Off] (02.05.2012 / 00:39)
|
seNIKIMILER GONDERIREMDE AY GJ LAR GIZDARIN DAWI D*WS*Z BAWINIZA TANIW OLMADIM YANIRSAN OL@ayaan@, Gj nadi qiji?)atadjani qiji dorem)ama kstati qiji nadi?menasin bilmadan dibsansa ele en boyuk qikimilar fasilasinin numaendasi ozunsen) Cemi mesajlar: 325
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3531 / 1617