Son 10 mövzu
SuaL QiZLaRaDi)) | Solgun_cicekler [Off] (03.05.2012 / 23:48)
|
Pa bilmemiwdim belke ozum tapim oncun bawqa birini Tavani kecirerem tepesine camadani eline verib bi tepik xow getdunSolgun_cicekler, Taekvondoistka?)
Allah sani guldusun Lady_of_Vampire, Beladaki balacasan balaw direm,ozivi cox yaxin his elama
twk
bye | Lady_of_Vampire [Off] (04.05.2012 / 10:42)
|
Black_Attack, balaca deyilem,balacayamsada sene duwmeyib o sozu demek.
Allah elemesin,yaxinda olum. Bye | Asus@ [Off] (01.06.2012 / 17:14)
|
uwaga gore dozursan ama ele deyil negeder dozmaya caliwsanda.eksperd duz diyir aileye uwaga en esasi gore kecmek olmur.rayon yerlarimizda o gadar eleleri var.neynasinlar ailaya uwaga gore dozurlar. | XANNA [Off] (01.06.2012 / 17:47)
|
Senin butun movzularini beyenirem. Amma bu movzunun megzini ve mentiqini anlaya bilmiedim. Duwunursen ki, hansisa qiz gelib bura yazacaq ki, MEN RAZI OLARDIM? Tebii ki, hec kim bele yazmaz, ne de real olaraq bununla razilawmaz. O artiq bawqa bir meseledi ki, bu situasiya ile uz-uze qalanda nece hereket edeck. Bunu demekcun, o hali yawamalisan. Bir de bu sirf qizin finansivi duruminnan, agil ve savadinnan, arxali olmaginnan, xarakterinnen cooooox asilidi. Avam, elinnen hec ne gelmeyen, qardawi, arxasi olmayan qizlar her situasiya ile razilawmaq mecburiyyetindedi. Bir de heyat yoldawina qarwi olan awiri sevgi. Bawqa hec bir halda hec kes razilawmaz !! | **VoStocNaYa_SKazKa** [Off] (01.06.2012 / 17:48)
|
XANNA (012012/17:47)
Senin butun movzularini beyenirem. Amma bu movzunun megzini ve mentiqini anlaya bilmiedim. Duwunursen ki, hansisa qiz gelib bura yazacaq ki, MEN RAZI OLARDIM? Tebii ki, hec kim bele yazmaz, ne de rea
super | XANNA [Off] (01.06.2012 / 18:09)
|
**VoStocNaYa_SKazKa** (012012/17:48)
super
Tewekkur canim. Mence bu butun qizlarin cavabi olardi | _StreSS_ [Off] (01.06.2012 / 18:56)
|
Qiz olsaydim eger(ki yaxshiki olmamisham) men de bele yazardim | Asus@ [Off] (01.06.2012 / 19:10)
|
XANNA, sözüne qüvvet duzdu kim 2ci olmag istar heckim mani almisanki,bawgasiyla yawayasan?nolsun temin eliyirsan herweyle?! tupurum o pulada imkanada mani goyub bawgasinin yanina gedirsan.eger 2ci varsa kiwicun demeli 1cini hec sevmir.sevsa bele etmez! cox heyfki,bele hallara dozub oturan gadinlarimiz var cox heyf!!! en pisida oduki, O 2ci Xanim da qebul edir o kiwini.cunki 1ailanin ahin ustuna goturur.hEC QIZLARIMIZIN EVLI KIWILARI SEVMASINDA DUZGUN SAYMIRAM. Cemi mesajlar: 77
<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı