canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

SuaL QiZLaRaDi))
Asus@  Asus@ [Off] (03.06.2012 / 10:40)
uxx.. hayasiz .
Black_Attack  Black_Attack [Off] (18.06.2012 / 09:21)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Asus@, Allah kassun xasyetivi
Black_Attack  Black_Attack [Off] (19.05.2013 / 11:05)
))))))))))))))))))))
*Raselina*  *Raselina* [Off] (19.05.2013 / 11:53)
Baxir veziyyete tebiiki menumcun...Size olmuw birwey daniwim...bizim qonwumuz da demek olarki bele birwey gormuwem kiwi 2qadinida saxlayirdi...ve hemin xanimlar cox normal baxirdi..eslinde mence de lazim olan birweyiydi cunki 1ci aldigi xanim uwag dunyaya getirenden sonra paralic oldu demek olarki coxda yaxwi hereket eliye bilmirdi..kiwi bu xanimi atmadi hardasa 4il bu xanimi ozu saxladi.ama sonra xeste olan xanim yoldasina dediki bawqa birini al cunki xeste olduguma gore sene yaxwi baxa bilmirem... yoldawida bawqa bidene dul xanim aldi ve onuda saxladi...indi norma aile kimi bir evde qalirlar...men buna hec pis baxmiram lazim olan birweyiydi cunki...bilmirem belke dexlisi oldu bu daniwdim ama movzunu burda oxudum bu yadima duwdu paylawmag istedim...twk movzuya gore..
Black_Attack  Black_Attack [Off] (19.05.2013 / 11:54)
*Raselina*, qeshey idi)
DemetAkalinFAN  DemetAkalinFAN [Off] (19.05.2013 / 12:36)
elbette yox!!!
Yaz_gulu  Yaz_gulu [Off] (19.05.2013 / 13:02)
heyatda yox.Onda getsin bowansin menden sora.menimledise heyatinda ancaq men olmaliyam.
Yaz_gulu  Yaz_gulu [Off] (19.05.2013 / 13:07)
*Raselina* (19.05.2013/12:53)
Baxir veziyyete tebiiki menumcun...Size olmuw birwey daniwim...bizim qonwumuz da demek olarki bele birwey gormuwem kiwi 2qadinida saxlayirdi...ve hemin xanimlar cox normal baxirdi..eslinde mence de la
bele sen dediyin kimi normaldir.ama eyer men.saglamamsa normal ailemiz vara ovladimiz ve s.onda nece yaniye ikinci arvad.
Yaz_gulu  Yaz_gulu [Off] (19.05.2013 / 13:09)
Bide bunu yazmasam ureyim partdiyar kiwilerde 2qadin almaga pis baxmiyanlar,onda qadinlarinda 2erleri olanda pis baxmasinlarda.Men bunu anlamirame nece yani ki Kisilere hersey mojnadi qadinlarda gunahdi.
Sampria  Sampria [Off] (19.05.2013 / 14:16)
razi oldun ya olmadin fikrinde varsa edecek.amma tebii ki istemezdim.birde heyat yoldawlarini bezdiren dig-dig qadinlardan xowum gelmir
Наверх  Cemi mesajlar: 77

<< 1 ... 5 6 [7] 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3044 / 1367