Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 6 manat
Sayta Daxil Olun!
вilмiгeм пeұiпi seviгaм.вaxaұaп gozlaгiпiмi.ұoxsa мaпiм olмaұaп uгeұiпiмi |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (21.09.2018/09:39)Can ay sebiw can,Al mendende oqeder))Hele kecen il velosebet surmeyi oyrenmiwem))Bir pavorotlari edende cetinlik cekirem,Birde konki surmey isteyirdim)
Yaşimi gozume soxur nolub yaşimda belke cavanlig yaşamamişiq indi yaşayiriq bizde decellik etmek istirik sehf etmek istirik... Yox yaşi cox olan ideal olmalidi numunevi olmalidi... Day olmuram men....
__DeFeND__YouR__SeLF__ (21.09.2018/09:39)Moy oy yarali yere deydin sebiwka.sari sime toxunma demiwem.agir oll)))))
Yaşimi gozume soxur nolub yaşimda belke cavanlig yaşamamişiq indi yaşayiriq bizde decellik etmek istirik sehf etmek istirik... Yox yaşi cox olan ideal olmalidi numunevi olmalidi... Day olmuram men....
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
ZuZuLyA (21.09.2018/09:42)Onlari men edirem sende ele kef ele)) evin boyuyu olmaq ne pismiş aaa)
Can ay sebiw can,Al mendende oqeder))Hele kecen il velosebet surmeyi oyrenmiwem))Bir pavorotlari edende cetinlik cekirem,Birde konki surmey isteyirdim)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (21.09.2018/09:44)Men onzuzda eleyem))Ozumden kicikler mene gulur)Istediymi edirem Qar yagdi qardan adam duzeltmek menlikdi)Bu il waxta babada oldum)nesilimizi gezdim,)Uje ailem menim problemi ixtisasimla eleqelendirirler))
Onlari men edirem sende ele kef ele)) evin boyuyu olmaq ne pismiş aaa)
<< 1 ... 130 131 [132] 133 134 ... 147 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1595 / 1190

вilмiгeм пeұiпi seviгaм.вaxaұaп gozlaгiпiмi.ұoxsa мaпiм olмaұaп uгeұiпiмi