Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 6 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
ZuZuLyA (21.09.2018/09:50)Bizim ruhumuz cavandi )))
Men onzuzda eleyem))Ozumden kicikler mene gulur)Istediymi edirem Qar yagdi qardan adam duzeltmek menlikdi)Bu il waxta babada oldum)nesilimizi gezdim,)Uje ailem menim problemi ixtisasimla eleqelendirir
Xasiyyetimiz uygun gelir)))
Bana ne bana ne dunya yansin bana ne
)))__DeFeND__YouR__SeLF__ (21.09.2018/09:55)Cavan yox uwaq)Qocalanda cavan olacagiq))Hasayla vikinqe mineceyik.60 yawimda helekopterden duweceyik))
Bizim ruhumuz cavandi )))Xasiyyetimiz uygun gelir)))Bana ne bana ne dunya yansin bana ne)))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
)) Bele baxiram xeyallarin pis deyil hedefinde var?)))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (21.09.2018/10:04)Nebilim ay Sebiw xeyallarda olmasa insan ne eder?robodlawar
ZuZuLyA, İn şe Allah..)) Bele baxiram xeyallarin pis deyil hedefinde var?)))
ZuZuLyA (21.09.2018/10:08)Ama men xeyal qurmaga bele erinirem)
Nebilim ay Sebiw xeyallarda olmasa insan ne eder?robodlawar
__DeFeND__YouR__SeLF__ (21.09.2018/10:09)Puah sen erinirsen??Az gud burdaki bonbalari get xeyal qur)Men cixdim helelik))
Ama men xeyal qurmaga bele erinirem)
Gedim gorum fantastik nece duuw edirem helkopterden)
ZuZuLyA (21.09.2018/10:13)Davay mende gedim aliqarx zavtraki edim..
Puah sen erinirsen??Az gud burdaki bonbalari get xeyal qur)Men cixdim helelik))Gedim gorum fantastik nece duuw edirem helkopterden)
))Helelik..
.gif)
Elvida Oten Gunler... |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (21.09.2018/10:14)Oumaqi unudma hesabat vereceysen ona gore
Davay mende gedim aliqarx zavtraki edim..))Helelik..
ZuZuLyA (21.09.2018/10:18)baş uste reis)
Oumaqi unudma hesabat vereceysen ona gore
<< 1 ... 131 132 [133] 134 135 ... 147 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1596 / 1116

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...