Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (27O gun guya kiwilewmidim 320 dene jim.eledim..iw yoldawima dedimki var gucunle yumruq qoy)) ciynime)) buda idmanchiydi neter vurdusa barmaqlarimin ucu gizildedi..kechen heftenin 6ci gunu vurub helede zokkuldayir(( hekime getdim dediki 2 gun bu mazi chek duzelmese gel MRT edek((ola bilerki damarlar partdayib..2019/14:00)
Əzəlivaldazen qoy dilüvün altına 3 4 gün düzələcək
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
и всё же нет инчего прекрасней чем верный мужчина рядом. |
SiSeRoN (27Xm.2019/14:04)
O gun guya kiwilewmidim 320 dene jim.eledim..iw yoldawima dedimki var gucunle yumruq qoy)) ciynime)) buda idmanchiydi neter vurdusa barmaqlarimin ucu gizildedi..kechen heftenin 6ci gunu vurub helede z
Damar yungul zede alsa bele o qol išlemez. Partdasa voobse qapqara goy olar. Gozla gorulesi yani..
Sonrada ki, sen hele bir dafa da yere cirpilmisan o gun :))))
ezelen mohkam ezilib ,ezele agrisi dehset pis olur..
Maz vur nurafenin mazin. Nurafen tabletkasin ic umumi agrini goturacak.
Yod kletka ayri hec na..
NoreN (27Hekime.getsim maz yazib nese gic gice mazdi..naneli iy gelir..adi dilime yatmir gozle adina baxim yazim.2019/23:26)
Xmamar yungul zede alsa bele o qol išlemez. Partdasa voobse qapqara goy olar. Gozla gorulesi yani..Sonrada ki, sen hele bir dafa da yere cirpilmisan o gun :))))ezelen mohkam ezilib ,ezele agrisi deh
Indometachin
Belarusiya
SiSeRoN (28Tanimiram man o mazi.2019/00:16)
Hekime.getsim maz yazib nese gic gice mazdi..naneli iy gelir..adi dilime yatmir gozle adina baxim yazim.IndometachinBelarusiya
Sen men nurafen mazi vur. Agrini saxlayir. Degigdi.
NoreN (28Sanah iwdeyem gunorta isti olmasa gedecrm..burda bi dene isti var 2 deq dayanirsan gunun altinda qril olursan(((2019/00:26)
Tanimiram man o mazi.Sen men nurafen mazi vur. Agrini saxlayir. Degigdi.
<< 1 ... 1006 1007 [1008] 1009 1010 ... 1072 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (81)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 772

2019/14:00)
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
amar yungul zede alsa bele o qol išlemez. Partdasa voobse qapqara goy olar. Gozla gorulesi yani..Sonrada ki, sen hele bir dafa da yere cirpilmisan o gun :))))ezelen mohkam ezilib ,ezele agrisi deh