Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (05.09.2015/04:20)Gel Sennen Spor Elirem Keta Olsa Mennen Sene Bidene Etir hediyye Keda Olsa Bu deyqe Meni Yiqirsan Duz 10 feyqe Vatsapda Telnen Daniwiriq Yiqmiyan En Donuz adamdi Razisan?
Sende qiji keda yox keta))
KoNCeNo (05.09.2015/04:20)Noldu Pin Koda Duwdun?
Sende qiji keda yox keta))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (05.09.2015/04:24)Kimnen sorusacaqsan ki?
Gel Sennen Spor Elirem Keta Olsa Mennen Sene Bidene Etir hediyye Keda Olsa Bu deyqe Meni Yiqirsan Duz 10 feyqe Vatsapda Telnen Daniwiriq Yiqmiyan En Donuz adamdi Razisan?
KoNCeNo (05.09.2015/04:26)Kimnen Istirsen Soruw Forumda.
Kimnen sorusacaqsan ki?
Amma Elemiyen en Axrinci Adamdi
Razisan?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (05.09.2015/04:28)Sen mene etir alirsan men sene zeng edirem basimi aparirsan?))))tutaq ki,men uddum etiri hara gondereceysen?
Kimnen Istirsen Soruw Forumda.Amma Elemiyen en Axrinci AdamdiRazisan?
KoNCeNo (05.09.2015/04:30)Tutaq Ki,Yox Ud Men Eliyecem Dediyimi.
Sen mene etir alirsan men sene zeng edirem basimi aparirsan?))))tutaq ki,men uddum etiri hara gondereceysen?
Day Bawivi Aparacam Qulaqivi diwdiyecem Yanaqinnan opecem Neyniyecem Ozum Bilerem.
KoNCeNo (05.09.2015/04:30)Bilirem Atannan Soruwdun Orda Yada Kimnense Oncun Ureyli Yazdin Amma Hamiviz Birden Uduzacaqsiz.
Sen mene etir alirsan men sene zeng edirem basimi aparirsan?))))tutaq ki,men uddum etiri hara gondereceysen?
Istirsen Atannanda Spor Eliye Bilerem ))))
_K_O_T_İ_K_ (05.09.2015/04:33)Kotis yalnis dusunursen bu deqiqe yanimda hec kim yoxdu kompda keta yazdim krasovkalar geldi ama keda yazdim basqa seyler geldi indi bildin ?
Bilirem Atannan Soruwdun Orda Yada Kimnense Oncun Ureyli Yazdin Amma Hamiviz Birden Uduzacaqsiz.Istirsen Atannanda Spor Eliye Bilerem ))))
_K_O_T_İ_K_ (05.09.2015/04:31)Gel forumculardan sorusaq keta coxluq teskil elese sen uduzacaqsan dediyivide edeceysen men uduzsam soz verirem sen bura gelende men sene istediyin etiri alib yollatdiracam bir adamdan unvan deyersen bax Allah haqqi hansin desen
Tutaq Ki,Yox Ud Men Eliyecem Dediyimiay Bawivi Aparacam Qulaqivi diwdiyecem Yanaqinnan opecem Neyniyecem Ozum Bilerem.
KoNCeNo (05.09.2015/04:38)Onuda Senkimi Qijilar Atibda Ora )))))
Kotis yalnis dusunursen bu deqiqe yanimda hec kim yoxdu kompda keta yazdim krasovkalar geldi ama keda yazdim basqa seyler geldi indi bildin ?
Spor Elirsen Mennen?
Bu deyqe Subut Elirem Sene
<< 1 ... 471 472 [473] 474 475 ... 1072 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (81)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1138 / 880

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
ay Bawivi Aparacam Qulaqivi diwdiyecem Yanaqinnan opecem Neyniyecem Ozum Bilerem.