Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (05.09.2015/04:40)A forumu neynirem Spor Elirsen Ya Yox?
Gel forumculardan sorusaq keta coxluq teskil elese sen uduzacaqsan dediyivide edeceysen men uduzsam soz verirem sen bura gelende men sene istediyin etiri alib yollatdiracam bir adamdan unvan deyersen
Ele Sora Soruwaq Razisan Spor Elediy?
Amma dediyin Elemiyen En Axirinci Adamdi.
Birinci Forumnan Soruw Sora Men Sene Subut edecem Oz Varyantimnan.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (05.09.2015/04:45)Ne oldu hami qiji oldu sen prafessor?
Onuda Senkimi Qijilar Atibda Ora )))))Spor Elirsen Mennen?Bu deyqe Subut Elirem Sene
KoNCeNo (05.09.2015/04:40)A Bala Men etir Zad Istemirem Mennen Telfonda Daniwacaqsan.
Gel forumculardan sorusaq keta coxluq teskil elese sen uduzacaqsan dediyivide edeceysen men uduzsam soz verirem sen bura gelende men sene istediyin etiri alib yollatdiracam bir adamdan unvan deyersen
Burcudma Konci He He Yox Yox.Kiwi qizisan Sozuvu Tut.
KoNCeNo (05.09.2015/04:46)Men Subut eliyecem Goreceysen
Ne oldu hami qiji oldu sen prafessor?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (05.09.2015/04:46)))))O kedanida onda senin kimi qijilar deyib))))))forumda sorguya razisan ya yox?
A forumu neynirem Spor Elirsen Ya Yox?Ele Sora Soruwaq Razisan Spor Elediy?Amma dediyin Elemiyen En Axirinci Adamdi.Birinci Forumnan Soruw Sora Men Sene Subut edecem Oz Varyantimnan.
_K_O_T_İ_K_ (05.09.2015/04:47)Uje casirsan kisi kimi kisinin qiziyam bunu muzakire etmeye bele deymez bu bir ikinciside men telefona soz vermedim etir almaqa dedim amma
A Bala Men etir Zad Istemirem Mennen Telfonda Daniwacaqsan.Burcudma Konci He He Yox Yox.Kiwi qizisan Sozuvu Tut.
KoNCeNo (05.09.2015/04:49)He Raziyam.
))))O kedanida onda senin kimi qijilar deyib))))))forumda sorguya razisan ya yox?
Sen Wertnen Razisan?
Amma Forumnan Sorada Tam senin Bow Bawivin emin Olmasi ucun Oz Varyantimnanda Subut edecem.
KoNCeNo (05.09.2015/04:51)Lazim deyil mene Senin Etrin zadin Vse.
Uje casirsan kisi kimi kisinin qiziyam bunu muzakire etmeye bele deymez bu bir ikinciside men telefona soz vermedim etir almaqa dedim amma
Onda Birde Bilmediyin Weyin Qeletin eleme.
_K_O_T_İ_K_ (05.09.2015/04:51)O sertnen yox
He Raziyam.Sen Wertnen Razisan?Amma Forumnan Sorada Tam senin Bow Bawivin emin Olmasi ucun Oz Varyantimnanda Subut edecem.
KoNCeNo (05.09.2015/04:52)Ok Get Onda Akilli Ol.
O sertnen yox
<< 1 ... 472 473 [474] 475 476 ... 1072 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (81)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1138 / 880

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!