Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SwweT_SeXy)) (06.12.2015/22:25)Cox tesekkur edirem ay sexi baci cox eziyyet cekmisiz belke gelesen wirvama sene qonaqliq verem etirimide qebul elemirsen
KoNCeNo, menfi sesi sildiyime gore etmisdin xarizma sesine ayrica tesekkur gozleyirdim
cox sagol teklife gore yenede ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SwweT_SeXy)) (06.12.2015/22:27)Palciq az at arabama ne gelib mah.iya bax deyir onun arabasi var guzeldi guzeldi bu mahnini qoyub gellem seni aparmaqa gelim heqqi?
KoNCeNo, yox can palcigi sevmiremcox sagol teklife gore yenede
mence hec gulmeli deyil can xos sohbetler ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SwweT_SeXy)) (06.12.2015/22:30)Gor hec men gulurem hec bu teklifi men forbiye elememisem prosda senin kimi qizlari sevirem opdum day ozun bil mac muc bal dodaxlarindan
KoNCeNo, bunlari gulmek ucun deyirsen?mence hec gulmeli deyil can xos sohbetler
.gif)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SwweT_SeXy)) (06.12.2015/22:32)Kopya samxalin xasiyyeti kecibe sene eyni elesen ele bil oda sohbet edirsen henanin yeri olmadan deyir salam vererem
etir
.gif)
KoNCeNo (06.12.2015/22:33)
Kopya samxalin xasiyyeti kecibe sene eyni elesen ele bil oda sohbet edirsen henanin yeri olmadan deyir salam vererem
nolub az sene bu gun
SwweT_SeXy)) (06.12.2015/22:34)Gozelim opdum
KoNCeNo, aha ola biler

<< 1 ... 543 544 [545] 546 547 ... 1073 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (81)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1967 / 1324

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!