Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
eGo_LyuBiMa_ZaeChKa (28.09.2016/19:49)tezesen forumda, mövzuları tanımassan gel gezdirim seni
Pamada )) 2.60 ))
:)) вilмiгeм пeұiпi seviгaм.вaxaұaп gozlaгiпiмi.ұoxsa мaпiм olмaұaп uгeұiпiмi |
MiLYoNDa1oQLaN (28.09.2016/19:51)Men buralari sokub yigiram )))
tezesen forumda, mövzuları tanımassan gel gezdirim seni:))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
eGo_LyuBiMa_ZaeChKa (28.09.2016/19:53)Men seni burda görmemişem istedim ilk padxodu men edim))
Men buralari sokub yigiram )))
вilмiгeм пeұiпi seviгaм.вaxaұaп gozlaгiпiмi.ұoxsa мaпiм olмaұaп uгeұiпiмi |
MiLYoNDa1oQLaN (28.09.2016/19:55)Evveler aktiv olmuwam. Daha qocalniwiq)
Men seni burda görmemişem istedim ilk padxodu men edim))
Oxumuş insanın qəndi də oxumuş olmalıdır
eGo_LyuBiMa_ZaeChKa (28.09.2016/19:56)menimde seherden içimde neise sevinc var amma menbeyin bilmirdim nedi,
Evveler aktiv olmuwam. Daha qocalniwiq)
hisslerim ele olurki önceden hiss edir hadiseleri seni tanidiqima şadam,, ;) (yeke ürek smaylı)
MiLYoNDa1oQLaN (28.09.2016/19:59)Ozunu yalandan helak edirsen )))
menimde seherden içimde neise sevinc var amma menbeyin bilmirdim nedi, hisslerim ele olurki önceden hiss edir hadiseleri seni tanidiqima şadam,, ;) (yeke ürek smaylı)
eGo_LyuBiMa_ZaeChKa (28.09.2016/20:00)esas odu seni qazanmaqçun çabaliram, itirdiylerim sennen qiymetli deil,
Ozunu yalandan helak edirsen )))
men senin xoşbextliyinçün cennetden gönderilmişh bir meleyem (saqqallı melek)
<< 1 ... 773 774 [775] 776 777 ... 1072 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (81)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1078 / 6710

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine