💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

AxI_DuNyA_FiRlAnIr (20Reqibim olsan uduzaram.2015/03:04)
meshq zalinin yaninnan kecende gor uwem deyeykki)
Rehmettiyin_Nevesi (20yaxshi gorek) meni gormusenki?2015/03:10)
Reqibim olsan uduzaram.Sayqımdan yox haa Gözelliyin qarşısında dilim sudurğa ola

AxI_DuNyA_FiRlAnIr (20Seni görmemek üçün kor olmaq lazımdı düzdü Amma gördükden sonra da senden başqa hamıya qarşı korlaşır insan ...2015/03:11)
yaxshi gorek) meni gormusenki?
Rehmettiyin_Nevesi (20shabloon. yalan danwma gormemisen hec2015/03:17)
Seni görmemek üçün kor olmaq lazımdı düzdü Amma gördükden sonra da senden başqa hamıya qarşı korlaşır insan ...

AxI_DuNyA_FiRlAnIr (20Bilirem ki görsem bele Allahın yarattığı gözellik qarşısında menim tesevcürlerim nece aciz qaldı - deye fikirleşecem :)2015/03:18)
shabloon. yalan danwma gormemisen hec
Rehmettiyin_Nevesi (20ay seni) medal senindi gulewi qazandim2015/03:20)
Bilirem ki görsem bele Allahın yarattığı gözellik qarşısında menim tesevcürlerim nece aciz qaldı - deye fikirleşecem :)

AxI_DuNyA_FiRlAnIr (20Sen qazandın? Ama mene verdin?2015/03:22)
ay seni) medal senindi gulewi qazandim
deyir ezizim qadinlar sozle sever kiwiler gozle. ona gore qadinlar hemiwe makiaj surer kiwilerse cox gozel yalan daniwa bilir. bax eynile sen kimi) isted
Rehmettiyin_Nevesi (20qazandin yazacagdim sorry)2015/03:28)
Sen qazandın? Ama mene verdin?Sen qazana qazana medal nece menimdi?Qaldıkı men qadının makyajsızın severem Üz derisinin real çılpaqlığı ile beybimde "gözelliye" dair bütün fikirleri alt üst edib "esl

AxI_DuNyA_FiRlAnIr (20Senin üzerinde elde edeceyim qelebe "bunu etme" dediyimde "baş üste Denizim" deyince olar ... Yani yuxumda :) geceler xeyire2015/03:30)
qazandin yazacagdim sorry)tam tam nakautdu makautdi nedu onnan) qelebe senindi