Idman menniy olmuyub bina dovrden. Bir dene yadimdadi ushag vaxti pres ipin moshni horurdum uch qat. Besh alti dene yarim bir iki litrliy fanta kola qablarin suynan doldurub asirdim chardagdan. Hamsin burden iteliyirdim ozum de duz altinda diyanirdim. Ustume geldiyce vururdum gedib bir de gelirdi) chetini o idi ki hansi birden gelirdi ustume) en qorxdugum da bir, iki litrliy yox yarim litrliy qablar idi dash kimi deyirdi bashima) bir onda elemishem idman bir de mekteblerarasi qachish yarishinda 200 metrede men idim. Yarisha bir iki ay qalmish mellim derse zada qoymurdi ancag idman eletdiridi. O da bir dene yarisha getdim yer tutdum dersleri zadi behane eledim getmedim sora, qaldi day. Ves salam shut tamam idmanim bular olub menim)
🏷 O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....
Bu gun eve g3l3nde tez tez gelirdim dediler bu qeder celd niye gedirsen. Yadima duwduki dana boyda qiz ifim idmanda herbi muellimimiz men birde bawqa qizi qaciw uzre yaruwa hazirlawdirirdi.mewqlerde oyrenmiwem. Verdiw qalib )))100 m 11 ya 13 saniyeye qacmiwdig sehv etmiremse