Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Insan Eli Catmiyan Her Weyin Delisi Eli Catan Her Weyin Nankorudur ... |
_K_O_T_İ_K_ (02.02.2017/15:05)Nedi O Ele Yadiva Duwen ))))
Qaqa bir wey Yadima Duwdu
E__X__C__L__U__S__i__V__E (02.02.2017/15:04)O birsi saytda Seninde nikivi gormuwdum orda )
Geyler Tuturam Coxlu Coxlu )))
Voobwem bidene Qey weklin qoyub Ankete O saytdaki qizdarin hamsinan gozel idi
Qaqaw Geyi gorub indi bilmir buna neter Padxod elesin ki,Camaat pis bawa duwmesinda
Ozude Guya Bonba oglandi saytda Bele Agir Oturub Batman gelir )Varyanta bax hele deyir Notbuk aliram saytan yoxdu?
Geyde Bawa duwdu Deyir men satiram Voobwem Geyi kecirmiwdi cenesine 
E__X__C__L__U__S__i__V__E (02.02.2017/15:06)Camaatin oglunun adina soz cixarma oda geleceyin mamasidi )
hewne cixiram cay icmeye sora xowallannan sora yemey yemeye apariram )) bele bele yavaw yavaw dostlawirig sorada dedesinnen icaze aliram geceleri bir yerde kecirdiriy )))
_K_O_T_İ_K_ (02.02.2017/15:08)Heeee Geyi Bildim Hansidi ))) Ama Gedeni Taniyanmadim ))) Ordaki Kotiksen Sen ?))) O Gey Baqati Geyiydidee Gosterib Vermirdi Gedeler Elden Ayagdan Gedirdi
O birsi saytda Seninde nikivi gormuwdum orda )Voobwem bidene Qey weklin qoyub Ankete O saytdaki qizdarin hamsinan gozel idiQaqaw Geyi gorub indi bilmir buna neter Padxod elesin ki,Camaat pis bawa
. Insan Eli Catmiyan Her Weyin Delisi Eli Catan Her Weyin Nankorudur ... |
_K_O_T_İ_K_ (02.02.2017/15:09)Yoxeee Spiral Qoydurub Mama Olanmirlar )))
Camaatin oglunun adina soz cixarma oda geleceyin mamasidi )
E__X__C__L__U__S__i__V__E (02.02.2017/15:10)Doze bilmedim qaqawin uzune vurdum )
Heeee Geyi Bildim Hansidi ))) Ama Gedeni Taniyanmadim ))) Ordaki Kotiksen Sen ?))) O Gey Baqati Geyiydidee Gosterib Vermirdi Gedeler Elden Ayagdan Gedirdi.
He O Kotikem Qaqa )
Yoxe Oglan ozun ele aparirdi Guya Bu Vorzakondu )
Vallah Geyi tanimiram )Amma Dehwet Gozeldi )
E__X__C__L__U__S__i__V__E (02.02.2017/15:10)Zarafatsiz 10 il sonra oglanlarda doga bilecek uwaq
Yoxeee Spiral Qoydurub Mama Olanmirlar )))
aha Dogrusu Emeliyyat yolu ile. Insan Eli Catmiyan Her Weyin Delisi Eli Catan Her Weyin Nankorudur ... |
_K_O_T_İ_K_ (02.02.2017/15:13)Mende Tanimiram eee Geyi Prosta Orda Gormuwdum Bawina Kruqluyurlar Gedeler Ac Qurdlar Kimi )))) O Vorzakon Gede Hansiydi Ele ?)) Niki Yadinda ?)) De Mende Vurum Uzune .
Doze bilmedim qaqawin uzune vurdum )He O Kotikem Qaqa )Yoxe Oglan ozun ele aparirdi Guya Bu Vorzakondu )Vallah Geyi tanimiram )Amma Dehwet Gozeldi )

_K_O_T_İ_K_ (02.02.2017/15:14)Hollandiyada Bir Dayi Dogmuwduda ))) Nece iL Bunnan qabag ))
Zarafatsiz 10 il sonra oglanlarda doga bilecek uwaqaha Dogrusu Emeliyyat yolu ile.
E__X__C__L__U__S__i__V__E (02.02.2017/15:15)Nikin demiyim Onun ustunde 1 ay Razborka getdi onan )
Mende Tanimiram eee Geyi Prosta Orda Gormuwdum Bawina Kruqluyurlar Gedeler Ac Qurdlar Kimi )))) O Vorzakon Gede Hansiydi Ele ?)) Niki Yadinda ?)) De Mende Vurum Uzune .
Heyqi fir fir firranirlar bawina Geyin )
Qizlar qalib qiraqda Tokuluwubler geyin daliyca )
Qizlara qoz qoyan yox idi )
<< 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 59 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 373

Insan Eli Catmiyan Her Weyin Delisi Eli Catan Her Weyin Nankorudur ...