Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
LoLiSaFoNe (24Üzülme yoksa ben de üzülürüm.esas odur ki son zeng gününü xeyallarina getireceksen her an.ne vaxtsa mektebinizin yaxinligindan keçende o xatireler yadiniza düwecek.ama tessüf ki qayitmag mümkün deyil.1yadigar qalacag son zeng2010/23:37)
HEED EHSET DUSUNENDEKI O ILLER QAYITMACAG!!! INANKI PIS OLURAM BAX BU DEQ ELE PISEMKI
bal_qiz (24Son zengden daha neler daniwa bilersiz??2010/23:42)
mekteb illerim umumiyetle dehwet maragli kechib..istitutuda deyiwmerem o illere.heyf deil uwaglig
Hektor (24hektor hansi birin daniwimm.o qederdiki...gulmeli birin diyim direktor daniwanda parikini kuley salmiwdi2010/23:44)
Son zengden daha neler daniwa bilersiz??
.bal_qiz (24Ha2010/23:45)
hektor hansi birin daniwimm.o qederdiki...gulmeli birin diyim direktor daniwanda parikini kuley salmiwdi.
ha.deyesen zeng direktorun bawinda çalinibmiw.Hektor (242010/23:48)
Haha.deyesen zeng direktorun bawinda çalinibmiw.
.univermaq kuklasina oxwuyurdue...elbetde bizim kimi wagirdlerle vidalawirdida.ozunu itirmiwdi.bal_qiz (24Son zeng günü haralarda olduz?heç sonuncu defe sinifinize baxdiz?partanda eylewdin son zeng günü?2010/23:51)
.univermaq kuklasina oxwuyurdue...elbetde bizim kimi wagirdlerle vidalawirdida.ozunu itirmiwdi.
Hektor (24chox vaxt melimin yerinde otururdum.ona gore axrinci defe orda oturdum..eee kovreldecene meni2010/23:54)
Son zeng günü haralarda olduz?heç sonuncu defe sinifinize baxdiz?partanda eylewdin son zeng günü?
bal_qiz (24Son zeng günü daha neler oldu?mektebinizi görürsen??mektebi görende daha neler xatirlayirsan ve ne hissler keçirirsen?2010/23:56)
chox vaxt melimin yerinde otururdum.ona gore axrinci defe orda oturdum..eee kovreldecene meni
Onlayn Tanışlıq: 1026 / 834

2010/23:37)