💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
Bir-dost (29.11.2022/00:09)Alzaymer genetikdir ve onlarda beyinde qure yığılma gediyi ucun qarabasmalar unutqanliq insanları xatirlamirlar.Amma kecmiwi gençlik illerini uwaqliq illerini unutmuşlar
Şizofreniyadan geri dönüş olur,alzaymer xesteliyi 3 merhelede gederek agirlaşan xestelikdir men bildiyim. Bir de xesteliklerde direniş ferqi olanda onlari ferqlendirirler
Umeyya (29.11.2022/11:17)Fikirleshdim ki yazilan cavablar seni qane etmish olar deye yazmadim.
Suali Devile unvanlamiwdim ki cavab yaza sağ olsun yazmayın))))).
Umeyya (29.11.2022/11:36)Mənim başa düşdüyüm, səhv ola bilər, ama araşdırsan özün dəqiqləşdirmək üçün daha yaxşı olar
Alzaymer genetikdir ve onlarda beyinde qure yığılma gediyi ucun qarabasmalar unutqanliq insanları xatirlamirlar.Amma kecmiwi gençlik illerini uwaqliq illerini unutmuşlarBir melumatda oxumuwdum-Gelecek
!=!DEVIL MAY CRY!=! (29.11.2022/13:50)Cox sağ ol.Sizofreniyanin erken yawda olma ehtimalini bilmirdim
Mənim başa düşdüyüm, səhv ola bilər, ama araşdırsan özün dəqiqləşdirmək üçün daha yaxşı olarAlzaimer insanın qoca vaxtında tutulmuş halına deyilir, ona görə yaş ortalaması 65 üstdü bu xəstəlikdə.2də p
Nelli (29.11.2022/11:23))))daniwdi sonda
Bidene sual verdin Devilden baska hamimiz seferber olduq)