close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Seher tezden özünü nece hiss edirsen?*___SeVGi___* (05
2017/09:44)
Seni muellimler gunu munasibeti ile tebrikler edirem. Her zaman hormetli muellimlerden olasan. Wagirdlerin hemiwe senin dersini sebrsizlikle ve heyecanla gozlediyi, ders daniwmaq ucun bir biri yariwa
biy muellimesen?
Tebrik edirem canim. Sayilan hormetli muellime olasan birazda qorxunc ) cunki qorxan muellimden cekiner şagird)
İşinde ugurlar sene uzun omurlu olsun peşen

*___SeVGi___* (05
Seni muellimler gunu munasibeti ile tebrikler edirem. Her zaman hormetli muellimlerden olasan. Wagirdlerin hemiwe senin dersini sebrsizlikle ve heyecanla gozlediyi, ders daniwmaq ucun bir biri yariwa
Ssseksi*___SeVGi___* (05
4cü sinif idim ele müellimler günü erefesiydi , nese imkan elede yox idi o vaxd , bir ucuz parfum aldılarki bunu verersen sinif Rehberive , Men heqiqeten utanırdım o kiçik hediyyeni üze çıxarmağa , bir iki ders sumkamda qaldı , üçűncü çöle zengde özümü topladım , otağda tek idik çıxardım sumkadan yaxınlaşdımki " Müellim müellimler gününü tebrik edirem" bunu deip verdim hediyyeni , Elebil üstümnen ağır yük aldılar , Zeng vuruldu içeri Müellime dediki bugün tekce meni Cavidan yadına saldı, hediyye bir yana onun tebrikide bes eledi mene , 24 nefer uşaxdan tek men tebrik elemişdim onu , yadımnan çıxmaz bu menim heç | SuYa~*~HeSReT~*~GUL [Off] (07.10.2017 / 06:45)
|
İlk öncə pencerəyə baxıram.. Sonra düşünürəm.. Sonra şükür edib qalxıram.. eyni şey hər gün.. | -Malena- [Off] (07.10.2017 / 07:20)
|
Axsamdan yatiram basim sixilir .her seyi normadan artiq edende zitan verir | touch_me_ [Off] (07.10.2017 / 09:56)
|
Her sey yaxsidi.birce darixmaq olmaya)
Cemi mesajlar: 905
<< 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 91 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (2)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 654