💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat
*___SeVGi___* (05biy muellimesen?2017/09:44)
Seni muellimler gunu munasibeti ile tebrikler edirem. Her zaman hormetli muellimlerden olasan. Wagirdlerin hemiwe senin dersini sebrsizlikle ve heyecanla gozlediyi, ders daniwmaq ucun bir biri yariwa

*___SeVGi___* (05Ssseksi2017/09:44)
Seni muellimler gunu munasibeti ile tebrikler edirem. Her zaman hormetli muellimlerden olasan. Wagirdlerin hemiwe senin dersini sebrsizlikle ve heyecanla gozlediyi, ders daniwmaq ucun bir biri yariwa
*___SeVGi___* (054cü sinif idim ele müellimler günü erefesiydi , nese imkan elede yox idi o vaxd , bir ucuz parfum aldılarki bunu verersen sinif Rehberive , Men heqiqeten utanırdım o kiçik hediyyeni üze çıxarmağa , bir iki ders sumkamda qaldı , üçűncü çöle zengde özümü topladım , otağda tek idik çıxardım sumkadan yaxınlaşdımki " Müellim müellimler gününü tebrik edirem" bunu deip verdim hediyyeni , Elebil üstümnen ağır yük aldılar , Zeng vuruldu içeri Müellime dediki bugün tekce meni Cavidan yadına saldı, hediyye bir yana onun tebrikide bes eledi mene , 24 nefer uşaxdan tek men tebrik elemişdim onu , yadımnan çıxmaz bu menim heç2017/09:44)