canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Seher tezden özünü nece hiss edirsen?
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.10.2017 / 08:46)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Nostalji.
__DeFeND__YouR__SeLF__  __DeFeND__YouR__SeLF__ [Off] (05.10.2017 / 08:49)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
*___SeVGi___* (052017/09:44)
Seni muellimler gunu munasibeti ile tebrikler edirem. Her zaman hormetli muellimlerden olasan. Wagirdlerin hemiwe senin dersini sebrsizlikle ve heyecanla gozlediyi, ders daniwmaq ucun bir biri yariwa
biy muellimesen?

Tebrik edirem canim. Sayilan hormetli muellime olasan birazda qorxunc ) cunki qorxan muellimden cekiner şagird)
İşinde ugurlar sene uzun omurlu olsun peşen
Black_Attack  Black_Attack [Off] (05.10.2017 / 08:58)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Seni muellimler gunu munasibeti ile tebrikler edirem. Her zaman hormetli muellimlerden olasan. Wagirdlerin hemiwe senin dersini sebrsizlikle ve heyecanla gozlediyi, ders daniwmaq ucun bir biri yariwa
Ssseksi
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.10.2017 / 08:58)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
4cü sinif idim ele müellimler günü erefesiydi , nese imkan elede yox idi o vaxd , bir ucuz parfum aldılarki bunu verersen sinif Rehberive , Men heqiqeten utanırdım o kiçik hediyyeni üze çıxarmağa , bir iki ders sumkamda qaldı , üçűncü çöle zengde özümü topladım , otağda tek idik çıxardım sumkadan yaxınlaşdımki " Müellim müellimler gününü tebrik edirem" bunu deip verdim hediyyeni , Elebil üstümnen ağır yük aldılar , Zeng vuruldu içeri Müellime dediki bugün tekce meni Cavidan yadına saldı, hediyye bir yana onun tebrikide bes eledi mene , 24 nefer uşaxdan tek men tebrik elemişdim onu , yadımnan çıxmaz bu menim heç
SuYa~*~HeSReT~*~GUL  SuYa~*~HeSReT~*~GUL [Off] (07.10.2017 / 06:45)
İlk öncə pencerəyə baxıram.. Sonra düşünürəm.. Sonra şükür edib qalxıram.. eyni şey hər gün..
Banu__  Banu__ [Off] (07.10.2017 / 06:45)
 Nə qədər bilirsən bil, söylədiklərin qarşındakının anladığı qədərdir.
Yuxulu
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (07.10.2017 / 07:08)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
Deyishken olur seherler
-Malena-  -Malena- [Off] (07.10.2017 / 07:20)
Axsamdan yatiram basim sixilir .her seyi normadan artiq edende zitan verir
asimka  asimka [Off] (07.10.2017 / 07:21)
 O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....
Gumrah
touch_me_  touch_me_ [Off] (07.10.2017 / 09:56)
Her sey yaxsidi.birce darixmaq olmaya)
Наверх  Cemi mesajlar: 882

<< 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 89 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4220 / 1239