canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Üsteki istifadeçi üçün darıxarsınız?
*____FeRReRo____*  *____FeRReRo____* [Off] (31.12.2012 / 23:26)
Dastoynu, Daniwanda bil nece daniwirsan,abrin olsun.Ne ise.Xeyri yoxdur onsuzda nese demeyin sene.
Dastoynu  Dastoynu [Off] (31.12.2012 / 23:26)
XANNA, ozunu tanimancun reklamina gerek yoxdu,..haminiz bir bezin qiragisiz onsuz da
Dastoynu  Dastoynu [Off] (31.12.2012 / 23:28)
*____FeRReRo____*, get uwaqlara qumnan oyna ,..senin eqlin derraken burda olsan sohbetleri qavramaqda bir az zorlanir,..ozunu cox eziyyete salma,.havani da temiz saxla
*____FeRReRo____*  *____FeRReRo____* [Off] (31.12.2012 / 23:31)
Dastoynu, Agil yawda deyil bawdadir...Menim derrakemin ne derecede geniw oldugun bilmirsense,daniwma...Birde unutma ki bawqalarini alcaltmaqla hec bir zaman yuksele bilmeyeceksen,Forumda her kime geldi soz atirsan,ne problemin var qizlarla senin?nedi derdin de bilekde...
Dastoynu  Dastoynu [Off] (31.12.2012 / 23:32)
ozun de deyirsen ki derdin qizlarla di qiz zadsan dur bi kenarda da yoxsa,..?;))
*____FeRReRo____*  *____FeRReRo____* [Off] (31.12.2012 / 23:39)
Yeterince endim seviyyeve senin,dahada qaalib yerlerde surunmek isytemirem)sene gorurem ele xowdu,yerinden narazi deyilsen,,,Ne ise.
Dastoynu  Dastoynu [Off] (31.12.2012 / 23:40)
*____FeRReRo____*, senin sozunun cani nedi bilmirem,..besdi deeee,..?sene nese deyen oldu aaaa
Dastoynu  Dastoynu [Off] (31.12.2012 / 23:46)
*____FeRReRo____*, sen kiminse terefini saxlamaga caliwirsan amma senlik deyil,..mene giriwme
XANNA  XANNA [Off] (31.12.2012 / 23:53)
Dastoynu (31.12.2012/23:26)
XANNA, ozunu tanimancun reklamina gerek yoxdu,..haminiz bir bezin qiragisiz onsuz da
Allaha and olsun prinsipe dursam kimliyimi subut ederdim, amma buna o adami pewman ederem ! Amma ozume ve aileme olan hormetimnen dolayi hec vaxt etmerem, etmiw olsam bele yalniz sene deyer vermiw olaram. Her kes daniwigiyla ozunu teqdim edir, hec kes deye bilmez ki, men burda artiq eskikliye yol vermiwem. Indi ne istersen yaz, cavab veren deyilem. Ozunu istediyin wekilde teqdim et ! Menimse kimseye, neyise subut etmeye esla ehtiyacim yoxdu. Ureyin isteyeni yaz, zaten her kes oz eqidesinden cixiw edir. Cavab vermeyecem !
~A_N_T_i_K__V_A_R~  ~A_N_T_i_K__V_A_R~ [Off] (01.01.2013 / 08:33)
 BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!
Biri gelir biri gidir hayat hep boyledir))
Наверх  Cemi mesajlar: 3209

<< 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 321 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (5)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3867 / 1057