canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

" DUA " NECE OLUR?
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (06.06.2012 / 00:20)
Omarbek (052012/22:42)
<<As salamun aleykum Tovhid ehli>> Vaxt zaman, tağutun caqqaları olan, curumuş rafizilerin eleyhine işleyir!!! ALLAHIN izni ile azerbaycanda birdenede olsun rafizi qalmayacağ inşeALLAH!!! [Fitne arada
Rafizi deyende kimleri nezerde tutursan sen?
~SHEYX~  ~SHEYX~ [Off] (06.06.2012 / 00:54)
(S)(B)(D) (062012/00:20)
Umumiyetle Rafizi deylende ilk novbede, SEHABELERI,(ABu Bakr ,Omar, Osman , Aisha Radiallahu annhum ve bashqa sehabeleri) soyen, Quran deyishdrilib deyen, Allahdan bashqasinnan komek istyenler Nezerde tutulur,
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (06.06.2012 / 01:05)
~SHEYX~ (062012/00:54)
Umumiyetle Rafizi deylende ilk novbede, SEHABELERI,(ABu Bakr ,Omar, Osman , Aisha Radiallahu annhum ve bashqa sehabeleri) soyen, Quran deyishdrilib deyen, Allahdan bashqasinnan komek istyenler
sehabeni söyen, tehqir eden kafirdise mene bir sübut getir.. Müaviyenin var yox una lenet deyirem men!
Sübut getirmesen senden Alçaq adam yoxdu bu dünyada.
~SHEYX~  ~SHEYX~ [Off] (06.06.2012 / 11:21)
(S)(B)(D) (062012/01:05)
sehabeni söyen, tehqir eden kafirdise mene bir sübut getir.. Müaviyenin var yox una lenet deyirem men! Sübut getirmesen senden Alçaq adam yoxdu bu dünyada.
Rafizi -Dinen cixanlara deyiller ve bu Rafiziliyn banisi Ibn Sebbedi, mes o ilk defe sehabeleri soyub ve ALini (radiallahu anu) Allahnan bir tutmushdu, hetta Rafizdere gore Peygamberlik Muhammada (sallalahu aleyhi vassalam) yox Ali-ye verilmliydi,
O vaxtki Rafizderin indiki davamcilari Shyelik altinda gizlenenlerdi.
Omarbek  Omarbek [Off] (06.06.2012 / 14:38)
(S)(B)(D) (062012/00:20)
Sen fırt eliyib (S)ionistlerin (B)urnunan (D)uşmusen! Aduvu duz tapmısan it, mende sene ad axtarırdım! Senun elunen movzu aca bilmir qardaşlar, gelib it kimi hurursen! Bir sozle, ucdun ala, elbala! Pramoy nardaran pirine ucdun! xi)xi)xi))))
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (06.06.2012 / 16:59)
~SHEYX~ (062012/11:21)
Rafizi -Dinen cixanlara deyiller ve bu Rafiziliyn banisi Ibn Sebbedi, mes o ilk defe sehabeleri soyub ve ALini (radiallahu anu) Allahnan bir tutmushdu, hetta Rafizdere gore Peygamberlik Muham
Hee.. Demeli Rafiziler Ibn Sebenin yolun gedenlerdi.. Ceferilere aid deyil bu söz..
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (06.06.2012 / 17:01)
Omarbek (062012/14:38)
Sen fırt eliyib (S)ionistlerin (B)urnunan (D)uşmusen! Aduvu duz tapmısan it, mende sene ad axtarırdım! Senun elunen movzu aca bilmir qardaşlar, gelib it kimi hurursen! Bir sozle, ucdun ala, elbala! Pr
Sionist iti sensen belke?!))
Niye xetrine deydiki?))
Incikliyin olsa nömreni yaz hell eliyerik..
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (06.06.2012 / 17:09)
~SHEYX~ (062012/11:21)
Rafizi -Dinen cixanlara deyiller ve bu Rafiziliyn banisi Ibn Sebbedi, mes o ilk defe sehabeleri soyub ve ALini (radiallahu anu) Allahnan bir tutmushdu, hetta Rafizdere gore Peygamberlik Muham
Sene dedim ki, sehabeni söymeyin rafizilik oldugun mene subut ele.. Qaçma ee. Quyrugundan tutub saxliyacam..
Omarbek  Omarbek [Off] (07.06.2012 / 15:14)
(S)(B)(D) (062012/17:01)
Sionist iti sensen belke?!))Niye xetrine deydiki?))Incikliyin olsa nmreni yaz hell eliyerik..
(S)iyğe (B)alağınan (D)uşmuş alcağ, men senin kimi exlaqsız rafizilere nomre vererdim amma, eqidem exlaqım buna yol vermez. Meni gormey istiyirsense gel Dağıstana, seni nece lazımdı Muselman eleyim buraxım. Muselman olmağ istemeson onda aduva bele bir şaye cıxacey. Dağıstan adıyla evden cıxıb ve bir daha geri qayıdmayıb, onun elametleri, boyu eqidesi kimi alcağ, beden quruluşu exlaqı kimi cılız, sifet qurulusu uzden irağ, eyninde mavi papağ, qırmızı koynek, yaşıl şalvar var idi, onu gorenlerden xahiş edirik bu nomrlere zeng elesinler.... Ucdun ala, elbala! Bu defe pramoy meşediye ucdun! xi)xi)xi)xi))))
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (07.06.2012 / 16:44)
Omarbek (072012/15:14)
(S)iyğe (B)alağınan (D)uşmuş alcağ, men senin kimi exlaqsız rafizilere nomre vererdim amma, eqidem exlaqım buna yol vermez. Meni gormey istiyirsense gel Dağıstana, seni nece lazımdı Muselman eleyim bu
Dedim da sene.. Kiwiliyi olmayan zindigsan.
Наверх  Cemi mesajlar: 59

<< 1 2 3 [4] 5 6 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4310 / 1320