💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat
Asus@ (31.05.2012/20:27)Oglu olan qadinlar daha qururlu olurlar chunki...
_StreSS_, na bildin oglum var )
Asus@ (31.05.2012/20:33)O,usaq olub onda evden qacib sehv etmiremse xalamkimi istediyim bir qadinin yanina sigindim deyirdi,gunah onda deyil onu o yola cekenlerdedi
Denis*, oNUN GUNAHI VAR IDI BILIRSAN NA OZUDA DIDI DIDIKI, 15YAWINDA EVDA OGEY ANAMA DOZE BILMADIM GACDIM EVDAN.SONRA 1GADINA ILIWib. BAX BU SEHVDI NIYE NE GADARDA CETINLIK EZAB VERIRDILARSA DOZMALIY
Asus@ (31.05.2012/20:34)Bu barede burda muzakire etmek istemezdim,shexsi heyatinizdir,amma siz lazim olani ve duzgun hesab etdiyinizi edin,insanlar onsuz da oz arshinlari ile olchurler,bu sizi narahat etmesin...
_StreSS_, cunki geyrati var yaninda.namus boyudur istamaz boyuyanda disinlar filankasin ogludu.

Asus@ (31.05.2012/20:40)Bes men ne deyirem? O usaq olub qacib evden,hardan bilerdiki,heyatdabeleseyler var?15 yasindaki,qiz hardan bilsin axi?Gunah o alcaq qadinda olub,onun etrafindaki,kisilerde olub.Eger kisi demek olarsa onlara,olar en alcaq sozlere layiqdirler.Bax Bele halda bu yola dusenlere insan aciyir amma oz isteyiyle dusenlere ne deyesenki,Allah islah etsin
Denis*, ne xalam yoldan kecan olub gorub bunu aparib.ama ne olsun Allah var e goyda hemin o mamarozanin qizdari nevelerida o yoldadi halhazirda OZUDA turmadadi. BE GOYDA GURBAN OLDUGUM VAR E GOTURMEZ