💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat
Qosqar_ibrahimoglu (13Sefeh oglu sefeh.2012/00:57)
Rükuda oldugu halda zekatveren kes kimdi?Elesger de rukuda zekat verir?Gorursuz elminiz ora qederdi...Ay sefeh orda deyilmir ki,Rukuda ola-ola zekati verirler...Hec bilmirsen zekat nedi??? O ayede dey
)Qosqar_ibrahimoglu (13Mezelenme))2012/01:01)
Zekat bilirsen nedi eluve gelen her bir qenimet 5/1 -di... )) Senle sohbet lezzet elemire...Bir azca guclunu getir bura,sene ders vereni...Sen hec ozun bilmirsen ne sual verirsen,ne deyirsen... )
Qosqar_ibrahimoglu (13Yaxwi.. Deyek ki, secdeye aid iware var. Rukunun sayina aid aye getir ve elibagli qilmaga.. Tek Qurandan delil getiressen! Men qanmiram Allah qarwisin qul veziyyeti almaq nece olur..2012/00:49)
(S)(B)(D), Men cagiriliwdan sohbet acmadim dedim ki,oda bir bewerdir...Sebrli ol...Cavablandiraraq gelirem...Secde yazilmayib 4,102-de ay kafir???Silahi qoyub 1 defe secde edir ve yeniden o biri dest
Qosqar_ibrahimoglu (13Tanimaq fikrin var tanish olariq))2012/01:12)
(S)(B)(D), Elesger a.s seninkimi senden daha guclunu iranda deyesen tehsil almiwdi,onunla daniwir,kaset var...gorurukde elmin onun...Heyif ki,tanimiram seni gorsederdim sene...Tocnu senun kimiydi...
inde bir ummetdesiz,qardawsiz amma ferqli niyeeee???