close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Kişiler qadinlari başa düşürmü?He heri men bawa duwurem))))))))))))))))))))))) | Lana_Dal_Rey [Off] (16.05.2015 / 17:00)
|
BaGiSLa_MeNi_ALLaH, Men diqqetcilem eyer ele bir sey olsa gorerdim. Demeli olmuyub ;) | BaGiSLa_MeNi_ALLaH [Off] (16.05.2015 / 17:12)
|
Lana_Dal_Rey, Dunen danisdiq aci her sey qaydasinda ldu ) | Rehmettiyin_Nevesi [Off] (16.05.2015 / 18:49)
|
butun qadinlari bawa duwmek olar . cunki o da insandir. hetta en susqun halinda bele daniwan simasi anlamaga kifayetdir. sadece nece deyim etrafa quru quru anlamadan baxan biri ne qadini nede ele ozunu bawa duwen deyil
ne dedim aaaQadinlari heckim basa duse bilmez. *SeYTaNkIz* (16.05.2015/23:16)
Qadinlari heckim basa duse bilmez.
Beli cunki isteyleriviz bitmir))))))))))Edalet@ (16.05.2015/23:20)
Beli cunki isteyleriviz bitmir))))))))))
Ne bilirsen?qadinlardan cox cekmisen diyesen)))*SeYTaNkIz* (16.05.2015/23:22)
Ne bilirsen?qadinlardan cox cekmisen diyesen)))
Insan tek sevgili qiz taniwdan gormurki)) suzde qeribe bi wey var e) misalcun iwim coxdu bawim ancag qariwir iwe butun gunu axwam telefonda daniwanda diyilirki men bu gun senden qaygi nevaziw gozduyurdum sense mesaj bele yazmadun))) ay insan bir gunluk olan weydu hem men ovcumun icin iylememiwdimki sene qaygi lazimdi)))))))))))))))))))))))))))))))))Edalet@ (16.05.2015/23:49)
Insan tek sevgili qiz taniwdan gormurki)) suzde qeribe bi wey var e) misalcun iwim coxdu bawim ancag qariwir iwe butun gunu axwam telefonda daniwanda diyilirki men bu gun senden qaygi nevaziw gozduyur
Onu ovcun icini iylemekle bilmirlerki,gerek o herzaman senim aglinda,qelbinde olsun...
Qizlar derkende (bezi)leri desen daha yaxshi olar...
Cemi mesajlar: 125
<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (2)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1021 / 368