Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ЖЕСТОКИЙ (23.02.2014/22:58)kime bu yazdigin????
Altindan pox cixan semimiyyet..:)
ЖЕСТОКИЙ (23.02.2014/23:07)yeni ki????
Dogrusu,yanliwi olan adem ovladina...
hami yox,bezi insanlar diqqetimi cekir. Qiciqlanmiram arxayin ol) semimi izzahata, protokola göre tshk))
ЖЕСТОКИЙ (23.02.2014/23:13)menden sonra yazdigin werhin izahatini zehmet olmasa.. deqiq kimedi o werh? menedise o werhi yazmaqcun bele cixir ki meni taniyirsan ki semimi ve ya qeyri semimi olduguma ehtimal verirsen.. halbuki ne senin ne de menim seni tanidigimi sanmiram...
JaB_TaK_Hai_JaaN, Sen ne axtarirsan..?
_siRiuS_ (23.02.2014/23:14)yeni parolumu sene verecek qeder rahat bir insanam cunki pis emelim yoxdu.. he biraz seninle hemfikirem evliliye daha tam aliwamadimda))
JaB_TaK_Hai_JaaN, Ok anlamaga calishdim..parol nedi day))heyat felsefen bashqadi. subayligi subayliqda unutsan,evliliyin mohkem olar. Ugurlar senehami yox,bezi insanlar diqqetimi cekir. Qiciqlanmiram
ЖЕСТОКИЙ (23.02.2014/23:27)tek bir weyi bawa duwmedim senin ne demek istediyini cozemedim tanidigim biri olsaydin tebii anlardim metnalti menani..
JaB_TaK_Hai_JaaN, Gel bele daniwaq...Bir nece variant...1.Sene,2.Gostere bildiyin semimiyyete,3Sen hec ne bawa duwmedin,semimiyyeti istenilen vaxt yere cirpmaq mumkundur...Mehz bu cur semimiyyete...
<< 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 26 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 619