Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eslinde cox pis bir hadisedi,ayrilmaq istesen bele ayrila bilmersen,cunki sebebi xesteliyi kimi dushunecek ....
Qelb qirmaqi sevmediyimchun calishacam sevim ..alinsa ,mene halaldi )
beke de menim bu bezdirici xasiyyetim onun xowuna gelmez eybi yo teki o sagalsin lap istese ondan ayrilaram men qirsin ama cani sag olsun!
ПользоватеЛ_Х (17Gore nece fedakariq nedi ondan )2016/20:08)
xestedise onu ele draznit ederem ki mutleq ozune baxsin tez sagalsin..yoxsa ozune qalasi olsa mesuliyyetsiz olacaq,,,beke de menim bu bezdirici xasiyyetim onun xowuna gelmez eybi yo teki o sagalsin la
Usi_Musi_pusi (17ayibdir soylemesi biraz oyleyimdir2016/20:10)
Gore nece fedakariq nedi ondan )

Atmaq nedi.
Komaya duwub dostlari ve qohumlari satiblar mawinlarin zadin oglanin mualicesi ucun pul yiqiblar oglanin beynin emeliyyat eliyibler yariblar nebilim neyniyib hekimler cixardib komadan oglan kalyaskada daniwa zad bilmir beyin iflic olub udarin gucunen.
Yoldawi cavan gelin Hergun elin ayaqin masaj edir 4,5 saat opur onu boynun masaj edir yoldawi Onu sevgisiynen yaddawin qaytarib oglanin Hekimler ozude metel qalib.
Oglana kohne videolarin zadin gosterir yoldawi oglan baxib gulumseyir reaksiya verir helimler deyir bu inanilmaz birweydir Aydaaa baxdim heyqi mene cox pis tesir eledi o oglan ne qeder bedbextdise bir o qederde xowbext insandi.
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
_x_ (18bes kasemsotuvu?2016/03:49)
Ele birwey olsa sevdiyim qizin omrun bir gun bele uzatmaqcun walvarimi bele sataram.Atmaq nedi.
<< 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 26 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 917

2016/20:08)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.