canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Sevdiyin xestedirse?!
micaqna  micaqna [Off] (04.03.2011 / 17:51)
Onun xeste oldugunu ewitsem pis olardim ama ona olan sevgim dahada artardi onun ucun heyatimi mehv etmeye hazir olardim cunki onun olmadigi gun heyatimin sonuncu gunudur.Ama men xestelenseydm ona diaqnozumu deyerdim ve ayrilardim istemezdmki o meni bele gorsun onun heyati mene gore mehv olsun.yazlasi cox sozlr var.gozel movzuya gore tewekkurler.
Life_is_death  Life_is_death [Off] (04.03.2011 / 19:39)
Sagalmaz xestedise onu oldureremki olumu gozduyub ezab cekmesin ozumude oldurerem
*_BOYKA_*  *_BOYKA_* [Off] (05.03.2011 / 23:00)
hecbir iwimi yari yolda qoymagi xowdamiram.. Sagalmaz xestelik yoxdu, sadece sagalacagina inanmali ve inandirmalisan..
Life_is_death  Life_is_death [Off] (07.03.2011 / 11:36)
Sevdiyim qokki
@MALVINA@  @MALVINA@ [Off] (08.03.2011 / 14:22)
X_mutant_X (262010/18:45)
3.Siz uşaqlıqdan xestesiniz ve bununla artıq barışmısınız. Günler gelir keçir ve siz qelbinize heç kimi yaxın qoymursuniuz, çünki bilirsiniz ki sevseniz de kiminlese xoşbext olmanız mümkün deyil.Qelbi
Men onu evelkinden daha cox severem ailem razi olmasada men onun yaninda olaram.
Hayatk@  Hayatk@ [Off] (05.05.2011 / 00:34)
Ona heqiqeten ömrümün sonuna kimi baxmaga razi olaram.eybi yox o bacarmasada,men onu xowbext ederem.
FRANCKENSTEIN  FRANCKENSTEIN [Off] (13.05.2011 / 23:19)
Hayatk@ (05.05.2011/00:34)
Ona heqiqeten ömrümün sonuna kimi baxmaga razi olaram.eybi yox o bacarmasada,men onu xowbext ederem.
ne cox heveslisen
HOPE_and_LOVE  HOPE_and_LOVE [Off] (18.05.2011 / 03:14)
MEN HEC VAXT SEVDIYIMI TEK QOYMARAM.HER AN,ONUN MENE EHTIYAC DUYDUGU ZAMAN ONLA OLARAM.MENCE VALIDEYILERIMDE MENE MANE OLMAZLAR.CUNKI ONU COX SEVDIYIMI BILIRLER.AMA TEBIKI OZUM O HALDA OLSAM VE ONUN MENI SEVDIYINI BILSEM ONDAN XEBERSIZ,HECNE DIMEDEN CIXIB GEDEREM.ONA XEYANET ETDIYIMI DUWUNSUN.AMA OLECEYIMI BILMESIN.CUNKI MEN ONUN GOZUNDEN AXAN 1DAMLA YAWA BILE DAYANA BILMEREM.SIZDE SEVDIYINIZ YANINDA OLUN.HER ZAMAN XOWBEXT VE YA DAR GUNUNDE.
TULYAQA  TULYAQA [Off] (04.01.2012 / 22:26)
Bir oglan olur.oglan kor olur.onun bir qiz dostu olur.hemiwe yaninda olur.bu dostluq uje sevgiye cevrilir ve oglan eger bir gun gozleri duzelse qizla evleneceyine soz verir.vaxt kecir hansisa genc oglana komey eliyir ve oglanin gozu acilir.oglan gozlerini acanda yaninda sevdiyi qizi gorur ve dehwete gelir.cunki sevdiyi qiz kor olur.qiz oglannan soruwurki soz vermiwdin gozlerin acilsa menle evleneceksen sozune emel eliyirsen?oglan cavab verir ki sen korsan sennen hec vaxt evlene bilmerem.qiz cox pis olur ve kor pewman oglannan uzaglawir.gederken son sozleri bu olur.LUTFEN GOZLERIME IYI BAK!
yegin hami bawa duwdu.
Zazum  Zazum [Off] (04.01.2012 / 22:29)
 ArXaMcA DaNiWiB SoLo OxUmAqDaNsA.ÜzÜmE De DuEt OxU
TULYAQA (04.01.2012/21:26)
Bir oglan olur.oglan kor olur.onun bir qiz dostu olur.hemiwe yaninda olur.bu dostluq uje sevgiye cevrilir ve oglan eger bir gun gozleri duzelse qizla evleneceyine soz verir.vaxt kecir hansisa genc og
ayda pis oldum twk yazdigina gore
Наверх  Cemi mesajlar: 253

<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4265 / 1319