Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!

X_mutant_X (21.02.2014/04:36)
_YAZ*YAGMURU_, Səmimi cavablara görə təşəkkürlər!
ilk defediki bu qeder xowuma gelen movzu oldu her sozumde tam semimi idi.._YAZ*YAGMURU_ (21.02.2014/04:41)Hiss etdim. Əgər belə olmasaydı sualın hər variantı üçün ətraflı cavablar qeyd etməzdiz.ilk defediki bu qeder xowuma gelen movzu oldu her sozumde tam semimi idi..
Ayrıca təşəkkürlər....ayrilig olumnende beterdi....deyen ler ele bilki bir nece xefe olub olub dirilibler....
niye olumu bu qeder ucuz tutursuz olmek cvb ermek her adamin isi xeil....heyatda her weye care var Olmunen bawka
en cilgin ehtiras bele tukenirse gerisini siz dueunun....

menim bawima gelib isteyim qiz xeste beynine qan getmirdi :( idi o menden ayrildi :( didi get bawqasin tap sora sagalan dan sonra qayidmaq istedi men qoymadim cun ki gec idi :(
_siRiuS_ (21.02.2014/06:55)Xəyalsız yaşam yarpaqsız ağac kimidir.
Bele xeyallar qurmuram...
Mən səndən müəllif kimi suallarıma düşünüb səmimi cavab verməni istərdim. "Xəyal qurmuram" deyib qaçmağa nə varki?!___SwInDLeR (21.02.2014/06:42)"Ayrılıq ölümdən betərdi" deyənlərdən biridə mənəm. Və sözümün üstündəyəm. Ölümdə bir dəfə ağrı əzab yaşayırsan. Ancaq eşqlə sevdiyindən ayrılanda o ağrı əzabı hər gün yaşayırsan. Can çəkişməsi kimi.
xestelik ....bu movzu necede mene oxcuyur...,,,(.ayrilig olumnende beterdi....deyen ler ele bilki bir nece xefe olub olub dirilibler....niye olumu bu qeder ucuz tutursuz olmek cvb ermek her adamin i
<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 26 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 125