canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Sevdiyin xestedirse?!
ПаПаНыН_ШиРиН_ОгЛу  ПаПаНыН_ШиРиН_ОгЛу [Off] (21.02.2014 / 17:07)
Herkes sevdiğinin peşinde boşuna koşmak
yerine , kendisini sevene evet dese bitecek bu
film ...
JaB_TaK_Hai_JaaN  JaB_TaK_Hai_JaaN [Off] (21.02.2014 / 17:14)
cehenneme ki xestedi.. mamasi bacisi sagaldar..
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (21.02.2014 / 17:19)
Oyda vicdansızlığa baxda
_YAZ*YAGMURU_  _YAZ*YAGMURU_ [Off] (21.02.2014 / 19:41)
___SeVGi__YaGMuRu___ (21.02.2014/10:40)
xestedirse ayrilaram gop gop daniwirlarda. yox olene kimi qalaram zad zud... cibinde 2 qep azalanda gedib padruwkalara qiybet edirler az neyniremeeee oni mene bir hediyyede almir indi guya xestenin y
O size ele gelir ever temiz sevgiyle sevirsense o ozuele menim ucun hediyyedi menim sevdiyim olub duz 2 il men onu mene birce cop almaga qoymamiwam cunki onun hediyyesini yox ozunu sevmiwem xestelikde menimde bawima gele biler ona gore atmaram hec vaxt oz adima daniwim burda demekle idealliq olmur kim ureyinden ne gelir yazir bezileri kimi mukafat gozluyende yoxdu
yenedeoff  yenedeoff [Off] (21.02.2014 / 20:40)
:( :'( veziyyetde olaram )) amma ekseren adam özune göre pis olur. Bir de kimdi meni ele seven deyen)))
JaB_TaK_Hai_JaaN  JaB_TaK_Hai_JaaN [Off] (21.02.2014 / 20:43)
X_mutant_X (21.02.2014/17:19)
Oyda vicdansızlığa baxda
sen buna vicdansizliq deyirsen??
-DonT_ToucH-  -DonT_ToucH- [Off] (23.02.2014 / 00:46)
sagaldaram
JaB_TaK_Hai_JaaN  JaB_TaK_Hai_JaaN [Off] (23.02.2014 / 01:27)
vallah men o zibile ele baxirdimki iki gozum kimi her seher iwe gelenden Axwam gedene kimide iwde qullugundaydim pervaneydime bawina xestelense ureyim partlar tez dava derman eder sagaldardim hamida hesed aparirdiki bu qiz nece sevir bunu deli kimi..hemiwede oz cibimden xerclemiwem qoymamiwam elini cibine salsin sayemde ureyi isteyen cox weyi alirdi halali xowu olsun neyseki ama onun mene bir copude kecmeyib.. indi baxiram ki insanlar nece nankor olurlarmiw..o qeder yaxwiligi yere vuranmiw.. indi deirem xestelensede vecime olmaz cehenneme ki...getsin mamasi bacisi baxsin canlarida cixsin.. .
_YAZ*YAGMURU_  _YAZ*YAGMURU_ [Off] (23.02.2014 / 06:20)
___SeVGi__YaGMuRu___ (23.02.2014/00:51)
ona gore o gun sevgiller gununde hrediyyeleri duzurdun foruma??? bunu alib onu alib...
Gerek zibillerimi acib tokesen hee az hamsi yalan idi internetden goturduyum wekiller idi risofqaliq eliyirdim da hec kime dimeye sene didim tekce
_YAZ*YAGMURU_  _YAZ*YAGMURU_ [Off] (23.02.2014 / 06:23)
JaB_TaK_Hai_JaaN (23.02.2014/01:27)
vallah men o zibile ele baxirdimki iki gozum kimi her seher iwe gelenden Axwam gedene kimide iwde qullugundaydim pervaneydime bawina xestelense ureyim partlar tez dava derman eder sagaldardim hamida h
Ehhh ay can ele qizlarin qedrini bilmirler vallah mende senin kimi oldum gordum qedrimide bilmedi gerek oglani ewwek kimi pul xercledesen ki oda qedrivi bile senin bilmesede xerclediyi pula gore bilecey zamanla bunu anladim
Наверх  Cemi mesajlar: 253

<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 26 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4239 / 1497