Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (23Konci Sklirozsane Sen.2015/04:47)
Xestesene sen ay tova ne vaxt olub ne vaxt demisem yazmamisan incimisem yeke oglansan duz danis yene menim eseblerimle oynama
Sennen yazdiqin Her Sms yadimdadi.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (23Ay xesde ay gic ay axmaq dedim ki,ele bir sey olmuyub 5 sms sen yazirdin 1 sms men yazirdim men hec en yaxin dostum yazmiyanda ona demirem ki,niye yazmadin ele bele onda qalmis sene soz tap soz danisee2015/04:54)
Konci Sklirozsane Sen.Sennen yazdiqin Her Sms yadimdadi.

♥♥GoReSeN CaNiMi ALMaGa GeLeN EzRaiLe SeNi SeViReM DeSeM oDa SeNiN KiMi aRXaSiNa BaXMaDaN GeDeR♥♥ |
_K_O_T_İ_K_ (232015/03:58)
Dostluqunda bawqasin saxla telde bawqasiynan Daniw bawqasiynan Goruw Kotikw hediyyevi Aldir Loxamdaaa )))))))
lezetdi mesajlarin var 
♥♥GoReSeN CaNiMi ALMaGa GeLeN EzRaiLe SeNi SeViReM DeSeM oDa SeNiN KiMi aRXaSiNa BaXMaDaN GeDeR♥♥ |
_K_O_T_İ_K_ (232015/03:58)
Dostluqunda bawqasin saxla telde bawqasiynan Daniw bawqasiynan Goruw Kotikw hediyyevi Aldir Loxamdaaa )))))))

ToT_SaMiY_KRaSaVCiK (23)))))))2015/05:02)
lezetdi mesajlarin var
Qaqa men Ozbeye oxwuyuram sence?))))
KoNCeNo (23Konci sen dediyin Banandi o da Afrikada yetiwir.2015/04:58)
Ay xesde ay gic ay axmaq dedim ki,ele bir sey olmuyub 5 sms sen yazirdin 1 sms men yazirdim men hec en yaxin dostum yazmiyanda ona demirem ki,niye yazmadin ele bele onda qalmis sene soz tap soz danise
_K_O_T_İ_K_ (23Paxotkandan xeberim yoxdu)))) amma babat sozlerin var forumda senin yazilari axtariram day2015/05:04)
)))))))Qaqa men Ozbeye oxwuyuram sence?))))
ToT_SaMiY_KRaSaVCiK (232015/05:05)
Paxotkandan xeberim yoxdu)))) amma babat sozlerin var forumda senin yazilari axtariram day
.

Qaqa Adami wseblewdirirlerdee neynim

ArXaMcA DaNiWiB SoLo OxUmAqDaNsA.ÜzÜmE De DuEt OxU |
<< 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 103 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 803

2015/04:47)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!