Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_~XEZAN~_ (07.09.2012/19:08)Yoox, goyceyim, yanliw anladin. Deyirem ki, inanmirlar ki, yalniz forum ucun gelen qizlar var. Taniw olmaq istemirler. Sadece forumda fikir paylawmaqcun burdadilar.
Yalniz forum ucun gelenleri qebul etmirsen?
lenmiwdime.yaniw anladim
bezi insanlarin duwuncesidirde fikir vermek lazim deyil.hansisa qiz taniw olmuyanda tehqire kecirler
_~XEZAN~_ (07.09.2012/19:21)Yox, ele demezdim, hele ki, taniw olmdagigimcun tehqir olmamiwam. Ya cavab yazma mesajlara, cixib gedecekler. Ya da mesaji menim kimi bagla getsin )))
XANNA, Salak kafam.laplenmiwdime.yaniw anladim
bezi insanlarin duwuncesidirde fikir vermek lazim deyil.hansisa qiz taniw olmuyanda tehqire kecirler
EnErG1ZeR (02.07.2012/22:30)Sehv anladigin odu ki fikirlewirsen oglanlar qizlarla,qizlar oglanlarla sohbet ETMELIdi....bax bu bele deyil
Sual bu - niye siz, qizlar, bura daxil olaraq, hec cavab vermirsiz? Axi burda her kes yalniz onun ucun daxil olub ki, sohbet etsin. Oqlanar qizlarnan, qizlar ise oqlanlarnan. Yoxsa men neyse sehv anly
EnErG1ZeR (02.07.2012/22:30)siz oglanlar hormet etsez qizlar yazar belkede yazmaz ama menim fikirimce haminiz yazib bezdirirsiz ve cavab yazilmayacag weyler yazirsiz cavab almarsiz
Sual
bu - niye siz, qizlar, bura daxil olaraq, hec cavab vermirsiz? Axi
burda her kes yalniz onun ucun daxil olub ki, sohbet etsin. Oqlanar
qizlarnan, qizlar ise oqlanlarnan. Yoxsa men neyse seh
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 41 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 657