canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Çatdan sonra evlilik mümkündü?
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (04.12.2014 / 12:12)
SiSeRoN (04.12.2014/12:08)
Umumiyyetle ele insan varmiki soaial webekeden ya ok ya fb ya instgrm ne bilim eee internetden istifade etmesin. Amma baxir kim ne meqsedle gelir
Bro ay bro nettersen?
Aye etaga birce dene whatsappim var fso. Duzdu pis wey deyil internet ama inan sosial webekelerin culindirrugin gormusem Halal qizi burax ele pozacaqlar ki paaaaa yanina da yaxinnasmali olmayacaq. su girdise qaba olacaq icmeli. Yani internet qizin yeri deyil. Adi qiz mahni adi yazir GOOGLE gijdillax qiraxda tepelewme reklami qoyur Bir dəfə iki defe axirda girir baxir Fso tamahi dusur..
SiSeRoN  SiSeRoN [ON] (04.12.2014 / 12:16)
Rehmettiyin_Nevesi, Sene ureyim qurvan.. Ele dor vallah ele dor. Meyli cheken onsuzda cekecek qaqawim..amma ki bura pis baxma..duzdu yaxwida baxmirsan amma pisde baxma.. Elesi varki sadece girib oxu zalina..yada foruma girir bu vaxta kimi werh yazmayib oxuyur..hemina adama nece pis deyim?.duzdu ee sen de duz deyirsen choxusu wortudu amma choxluq hamisi demek deyil
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (04.12.2014 / 12:25)
SiSeRoN (04.12.2014/12:16)
Rehmettiyin_Nevesi, Sene ureyim qurvan.. Ele dor vallah ele dor. Meyli cheken onsuzda cekecek qaqawim..amma ki bura pis baxma..duzdu yaxwida baxmirsan amma pisde baxma.. Elesi varki sadece girib oxu
Baa qaqam Ilk qeydiyyatim 2007de oldu. Ondan evvel ehtirass.azda ve gece ws-da idim.
Inan burda tezeleri deyenmerem kohne qizlarin 95 %ni gormusem Qalan 5%i görüşmək istese de evli idiler deye gorusmemisem. Duzdu senle raziyam Eleleri var ki girir sadece oxuyur. Ama inan ki (inan ki deyendeki sene yalan deyesi deylem ki.ha.) Bu heyatta esl namuslu hicabli qiz üçün acigi canimi qurban ederem Men hicab duskunuyem (onnan evvel aci wey duwkunuydum tergittim) Var burda hicabli danisiram Ama ne edek ki cat qizi ele cat qizidi Detektivlik edirem qurdalayram Qaqawi tapiram Qaqaw mesajlari atir ki bes sen deme onla da daniwib.
Mene catmayan ise Az kopaq qizlari bax daniwirsiz zor edirsiz eee Niye men oglan ola ola boynuma alıram ki bir suru qiznan danisiram Ama
...
Ardını oxu >>
SiSeRoN  SiSeRoN [ON] (04.12.2014 / 12:35)
Rehmettiyin_Nevesi, Sende bilirsenki men de senin xetrivi,isteyirem.. Qaldiki o bir nefere o wortudur))))meni bloka atib))).. Amma hicab dedun menim doatum bir qiznan daniwir hicablidir ozde o qizi acib o gun,buna yazibki davay pul ver gwdib ozumu tikdirim Quran haqqi gozumle oxumuwam helem dostum screan eleyib atib mene..biri var burda daniwsin biri var realda daniwsin biri var burda biedeb weylerden daniwsin biri var dini sohbetler elesin biri var sadece elmle baqli daniwsin.. Gorursen nece cur daniwmaq var"?bu chat qizi mneniyasini chixart aqlundan. Men gormuwem yaxwilarini..mende 2007 den qeydiyyatdayam bu xarabada bu nikim ele 2009du
~~~Ahu~~~  ~~~Ahu~~~ [Off] (04.12.2014 / 12:36)
_K_O_T_İ_K_ (04.12.2014/04:13)
Lazım deyil mənə hecnə yazmaq.işinnən məşqul ol.
İşinnen məşğul ol deyende ki,,, sual verdin cvbın yazmalıyam ...mən çata girən qız barəsində aydın şəkildə şərh bildirmişdim digər mövzuda səndə haqq vermişdin səhv etmirəmsə ,,, düzdür orda söyüş söyməylə əlaqədar yazmışdım ,ama bu mövzuda ondan heç fərqlənmir .Deyirsən ki, əvvəl fikirləşirdim normaldı indi isə qızların sırtıq olduğun deyirsen. Özüde hamısının sırtıq olduğun qeyd etmisən .Bir neçə nəfərin sırtılığın görüb ümumi şəkildə danışa bilmezsen axı...mən sənə demirəm burdakı qızlarla evlenmelidir oğlanlar heç demerem də .Mən də oğlan olsaydım sevgilisi olmuş və ayrılmış qızla evlenmezdim..neinki çata girib saysız hesabsız oğlanlarla tanış olan qızla.. o biri mövzuda da qeyd etmişəm ki mən özüm də pis baxıram çata giren qıza və men özümü ağıllı göstərməyə çalışmıram ən azından siz oğlanların beynindən heç vaxt silmək olmaz ki , "ağıllı qız bu iyrənclik də olmaz .."(mənim burda olmağım isə ö
...
Ardını oxu >>
SiSeRoN  SiSeRoN [ON] (04.12.2014 / 12:41)
~~~Ahu~~~, Senden bele aqilli werh gozlemirdim aciqi..maraqlidir.. Herden sizleri esebkewdirmek lazimdiki sizden de duz emelli werhler oxuyaq
~~~Ahu~~~  ~~~Ahu~~~ [Off] (04.12.2014 / 12:41)
Bezi yazılarım smaylik olubkii
~~~Ahu~~~  ~~~Ahu~~~ [Off] (04.12.2014 / 12:44)
_K_O_T_İ_K_ (04.12.2014/04:13)
Lazım deyil mənə hecnə yazmaq.işinnən məşqul ol.
İşinnen məşğul ol deyende ki,,, sual verdin cvbın yazmalıyam ...mən çata girən qız barəsində aydın şəkildə şərh bildirmişdim digər mövzuda səndə haqq vermişdin səhv etmirəmsə ,,, düzdür orda söyüş söyməylə əlaqədar yazmışdım ,ama bu mövzuda ondan heç fərqlənmir. Deyirsən ki, əvvəl fikirləşirdim normaldı indi isə qızların sırtıq olduğun deyirsen. Özüde hamısının sırtıq olduğun qeyd etmisən .Bir neçə nəfərin sırtılığın görüb ümumi şəkildə danışa bilmezsen axı...mən sənə demirəm burdakı qızlarla evlenmelidir oğlanlar heç demerem də .Mən də oğlan olsaydım sevgilisi olmuş və ayrılmış qızla evlenmezdim..neinki çata girib saysız hesabsız oğlanlarla tanış olan qızla.. o biri mövzuda da qeyd etmişəm ki mən özüm də pis baxıram çata giren qıza və men özümü ağıllı göstərməyə çalışmıram ən azından siz oğlanların beynindən heç vaxt silmək olmaz ki , "ağıllı qız bu iyrənclik də olmaz .."(mənim burda olmağım isə
...
Ardını oxu >>
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (04.12.2014 / 12:45)
SiSeRoN (04.12.2014/12:35)
Rehmettiyin_Nevesi, Sende bilirsenki men de senin xetrivi,isteyirem.. Qaldiki o bir nefere o wortudur))))meni bloka atib))).. Amma hicab dedun menim doatum bir qiznan daniwir hicablidir ozde o qizi a
Bezen fikirləşirəm ki (həmişə fikirlewende beynim nagruskaya dusur deye Ta tez tez fikirlewmeyi tergitmisem) Goresen bu qizlarin bele pis olmagina sebeb belke biz oglannariq. Ama sora gorurem ki yox eee ayqa bu qaniqurumuslarin qaninda ne varsa odur.
Acigi Alinin sozu olmasin girirem Online-ya (dostlugu baglilardan basqa) hamisina yaziram Dexlisiz yaziram Neem birinin wekline miz qoyuram Birinin infosuna Xulase dil tapib yazisiram (acigi bura belke de yegane cattir ki gozel qizlar coxdu) ama gel gor ki baxirsan ki mennen basqa o hoooo saysiz danışır ee.
Duzdu catti hami bura danismaga gelir ama ele sirf movzuya uyğun olaraq yazdim ki alinmir ele biriynen ciddi unsiyyet.
Senin sohbetine gəlince ise o defe bir qardas kimi hec neyi gizletmeden dedim :))
...
Ardını oxu >>
~~~Ahu~~~  ~~~Ahu~~~ [Off] (04.12.2014 / 12:48)
SiSeRoN (04.12.2014/12:41)
~~~Ahu~~~, Senden bele aqilli werh gozlemirdim aciqi..maraqlidir.. Herden sizleri esebkewdirmek lazimdiki sizden de duz emelli werhler oxuyaq
Mən əsəbləşmirəm olanı deyirəm sadəcə
Наверх  Cemi mesajlar: 563

<< 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 57 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (4)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3494 / 1564