Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (04.12.2014/14:19)Qohumların sənin qeyrətin deyil? Onların adına bir söz çıxsa sənin adın hallanacaqe .əmi qızı bacı kimi bir şeydie sen ne danışırsan? ?
İkincisi kim bilir bacısı cata girir ya yox,o söz mənə aitdi cavabıvı yazıram,mənim 2 bacım var tək oglanam, bacımın 1 i böyükdü 2 yaş biri balaca, böyügüdə kiciyidə 6 cı sinifdən məktəbdən cıxartdırm
~~~Ahu~~~ (04.12.2014/14:24)Sən uje qatıqliyırsan əmim qızının qardaşı var mənim adım niyə hallanmalıdı?hər kəs qapsınnan icəri cavabdehdi agıllı.
Qohumların sənin qeyrətin deyil? Onların adına bir söz çıxsa sənin adın hallanacaqe .əmi qızı bacı kimi bir şeydie sen ne danışırsan? ?
~~~Ahu~~~ (04.12.2014/14:26)Mən gəlib başqasının altınnan cıxmış qız alacamsa gedib rus alaram döndərib eliyərəm müsəlman 7 arxadan dönənimə savab catar olaram cənnətdiy.qoyun kimi danışma burda biz Azeri kişiləri sizə qiymət veririy,dünyanın harasında olsaq belə gəlib öz qızdarımızdan alırıq siz orda kayf eliyib o kafe bu restoran oglan,bu kolluq,gəzənnən sora hələ ərədə getməy barəsində fikirləşirsiz? Bizim qızdarın üstün cəhəti namusudu day o da əlivizdən cıxannan sora nə bilimeeeee.......cata girən qızı qəbul eləməy olar evlənməydə olar o qıznan amma baxır qıza baxır onun özün aparmaqına,baxır onun arxivinə,məsələn sən hansı hörmətə layiqsən ki , sənə kimsə evlənə burda? Axşam gözümün qabaqında 3 dənəoglannan yazışırdın forumda.
Mənim o qədər yazdığım sözdən sen bu nəticəni çıxardınsa daha sözüm yoxdur .Uğurlar sənə. .
_K_O_T_İ_K_ (04.12.2014/14:35)Qeweyyyyy
Mən gəlib başqasının altınnan cıxmış qız alacamsa gedib rus alaram döndərib eliyərəm müsəlman 7 arxadan dönənimə savab catar olaram cənnətdiy.qoyun kimi danışma burda biz Azeri kişiləri sizə qiymət ve
Rehmettiyin_Nevesi (04.12.2014/14:54)Qaqaş şəxsiyə olar səni?
Qeweyyyyy
_K_O_T_İ_K_ (04.12.2014/14:59)Ordayam qaqa Ne lazimdirsa yaz
Qaqaş şəxsiyə olar səni?
_K_O_T_İ_K_ (04.12.2014/15:09)Deymez qaqam
Rehmettiyin_Nevesi, Cox saol qaqa.
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
<< 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 57 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 444

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox