canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Seven qiz sevdiyi oglani atarmi?eger atarsa bu sevgidirmi?
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (21.04.2017 / 10:56)
ti_je_neGIJI (21.04.2017/11:50)
belə deyim də Ən Azı Saradan xahiş edərdim mənim adıma o sənə yazardı ki "Dənizə nömrə verim?" Və ya İnstagramdan yazardım sənə. Sadəcə belə pis çıxmasın mən göz qabağındayam Axtardığın adamamsa özün
Yazdimda a....bunan ciddi teklif olar ...qorxaqsanda etiraf ele )

Eslinde ekizlerin en menfi cehedi ele qerarsizliqdi...

Sozun duzu evveler nikivi gorende eseb olurdum...dushunurdum cox danishirsan ))))
Bele cox vaxti shitliyunde tutur...

Ama biliremki bura virtualdi onchun belesen....bele realda daha agilli bashli birisen...

Menim kimi ))))))))))

Gedim men Deniz...sen otur dushun...

)))))))))))
ti_je_neGIJI  ti_je_neGIJI [Off] (21.04.2017 / 11:00)
Rehmettiyin_Nevesi (21.04.2017/11:56)
Yazdimda a....bunan ciddi teklif olar ...qorxaqsanda etiraf ele )Eslinde ekizlerin en menfi cehedi ele qerarsizliqdi...Sozun duzu evveler nikivi gorende eseb olurdum...dushunurdum cox danishirsan ))))
getmə (((
ti_je_neGIJI  ti_je_neGIJI [Off] (21.04.2017 / 11:09)
mən sadəcə incidəcəm səni. Sən düz deyirsən virtualda belə danışmağıma baxma. məni sevmək falan lazım deyil sözümdən çıxmasın yetər. Mən əsla qarşımdakının pisdiyi üçün heç nə istəmərəm. Sadəcə necə deyim Sıxıcı biriyəm. Əyləncəsiz yox ha sıxıcı. Yani ora getmə, bura getmə, onu geyinmə, bunu soyunma, makyaj olmaz, tonalni olmaz, azmaz liner, tuş olmaz, tünd lak və pomada olmaz falan. Və inan ki dəyər vermədiyim insan üçün heç nə vecimə olmaz Ama sənə çərçivə qoyuramsa Məhdudiyyət qoyuramsa deməli mənimçün dəyərlisən deyə edirəm.

qaldıki qızlara falan. Sara mənim sadəcə dostumdur amma onun "sənin bu xəsiyyətindən bezirəm" sözündən sora bütün qızları sildim. Arazla Ramanla onu da tanış eledim ki qoy bilsub etrafımdakılar kimdi. Ona bəlkə də min dəfə "gəl mənlə yat" demişəm amma ağzıma p❤️xu yığıb. Onçün çox inanıram ona. Ona de ki dənizlə 5ay bir yataqda yat. Yatar. Çünki mənim necə biri olduğumu bilir. O özünü güvəndə hiss etsin deyə onun yanındayam dostuyam. Nəysə uzun sözün qısası.
...
Ardını oxu >>
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (21.04.2017 / 11:12)
Axaxaxa neler yazdu a bu ...diya oxuyum )
ti_je_neGIJI  ti_je_neGIJI [Off] (21.04.2017 / 11:15)
oxu oxu :) Bu hələ jurnaldı Kino qabaqdadı
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (21.04.2017 / 11:16)
Basha dushurem seni...
Deniz zarafat edirdim men ...

Cunki ozumde ciddi adim atmaqa cetinki qerara verem ))

Kovreldime e lap......ruh ekizimi tapmisham )))

Eslinde ekizzler cox agillidilar ve yalani ...suniliyi tez tuturlar...umimiyetle bele pozitiv gorunseler bele ,cetin xasiyetleri var...

Isteseler her bir kesi xoshbext ede bilerler...lakin ozleri cetin xoshbext olur...

Cox danishduq...gel qucaqlashib...aglashaq )))))
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (21.04.2017 / 11:17)
ti_je_neGIJI (21.04.2017/12:15)
oxu oxu :) Bu hələ jurnaldı Kino qabaqdadı
Qaldiki sevmek falan lazim deyil....goplama....hisslersiz yasha bilmersen...mutleqdiki qarshindaki seninchun ole )
ti_je_neGIJI  ti_je_neGIJI [Off] (21.04.2017 / 11:20)
sen menin profilimde açdığım Ad günün mübarək mövzusun oxu. bileceksen sevgiye nece deyir verirem. Sevende nelerdem keçirem
ti_je_neGIJI  ti_je_neGIJI [Off] (21.04.2017 / 11:21)
Rehmettiyin_Nevesi (21.04.2017/12:17)
Qaldiki sevmek falan lazim deyil....goplama....hisslersiz yasha bilmersen...mutleqdiki qarshindaki seninchun ole )
ayəəə mənim sözümdən çıxma Allahın əmrindən çıxma Elə mənçün sevgi odu. səhər 08:00dan axşam 00:00a qədər 20K Sms yazmağa ehtiyyac yocdu
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (21.04.2017 / 11:24)
Billem aggali mene ozuvu tanitma....insanlari tanimaq qabiliyetim yeterince var.. )
Наверх  Cemi mesajlar: 95

<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4023 / 1254