Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Arxadan palaskat elemey
Torba tikmey
Uze gulub arxadan daniwmaq
Nervinni
Nem qewey xususiyyetleri var.
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
_K_O_T_İ_K_ (13.04.2018/18:31)Ade dilgir ne sizum olsa mundar sifatina deyerem ne senden nede bawqasindan qorxum yoxdu .bele soyurem zor edirem soyuwe yarawsna soyurem.
Soyuwcul Arxadan palaskat elemeyTorba tikmeyUze gulub arxadan daniwmaqNervinni Nem qewey xususiyyetleri var.
saydiqlarin hamsi senin kimi artiste aitdi cehennem ol
DİN@R@***@@@ (13.04.2018/18:42)Ele menede o maraqlidi ki,Menim uzume gulduyun vaxtlari sen menim arxamca palaskatdiyirdin Aytene mesajda.onun parolun mende bilirdim ele bilirdin gormurdum?
Ade dilgir ne sizum olsa mundar sifatina deyerem ne senden nede bawqasindan qorxum yoxdu .bele soyurem zor edirem soyuwe yarawsna soyurem.saydiqlarin hamsi senin kimi artiste aitdi cehen
Qalowsan sen.
Dilgir senin ozunsen mindar.
deyiş. _K_O_T_İ_K_ (13.04 /17:46) [1]
DİN@R@***@@@ (13.04.2018/18:42)Sozun vardi gekib umumide yazardin.
Ade dilgir ne sizum olsa mundar sifatina deyerem ne senden nede bawqasindan qorxum yoxdu .bele soyurem zor edirem soyuwe yarawsna soyurem.saydiqlarin hamsi senin kimi artiste aitdi cehen
Ve ya aciqin gelirdise Day uzume neye gulursen Forumda,Uzume gulursense niye Palaskatdiyib arxamca aramizi vurmaq istirdin?
Ikinciside ki,Men Iki uzdu olub etibarsiz olub neynemiwem sikim 2 uwaqnan atmiwam hansivizisa?
4 cusu ise men ele pis insanam ele gotemse Gotuvun wekillerin niye atirdin mene Odnaklasnikde
_K_O_T_İ_K_ (13.04.2018/18:49)Besdi day.
Sozun vardi gekib umumide yazardin.Ve ya aciqin gelirdise Day uzume neye gulursen Forumda,Uzume gulursense niye Palaskatdiyib arxamca aramizi vurmaq istirdin?Ikinciside ki,Men Iki uzdu olub etibarsiz
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
_K_O_T_İ_K_ (13.04.2018/18:46)Aytene dediklerim senin padow sifatinada deyirem surtuksen mundarsan . Cindirsan .bu bir ikinci ax gotuve bawiva vyax . Srne ayteni incitme demek laxim olanda yazmiwam yixsa sen haranin tulasisanki sene yazsm .sen ozun surtuksen yalvarirsan bawwa qiza ki el cekmirsen .bir elde iki qarpiz tutursan .e sene soyurde nigar el cekmirsen yazirsan onunda kodu mende senin kimi sifatsiz sirtix insan gormedim atdir indi
Ele menede o maraqlidi ki,Menim uzume gulduyun vaxtlari sen menim arxamca palaskatdiyirdin Aytene mesajda.onun parolun mende bilirdim ele bilirdin gormurdum?Qalowsan senilgir senin ozunsen mindar.
<< 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 479 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1102 / 640

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
ilgir senin ozunsen mindar.