canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Sizce, üsteki istifadeçinin xasiyyeti hansıdır?
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (13.04.2018 / 18:06)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
**__**, Ayten niye susmusan daniwde niye sakit durmusan kimdise sehf de men bulari sene demiwdim ve sende bilirdinki illerdi men kotikle daniwmiram senden otru ona iki defe aqiz acmiwamki incitme qizi az ne sikirem men ki seni ondan araliyam dillendeki neyme gerekdiii
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (13.04.2018 / 18:07)
DİN@R@***@@@ (13.04.2018/19:03)
Fskt sen menede vefayada suyulubsan nomer fakt menden isdedin varcap dedim yix dedinki laynda nomer bilinmir onu ver dedimki yox sen ele o vaxyda ozun abijnik qslmisan icin yanirki n
Az bu padruqalarivi soxma bura gelib gotuvu qutarsinlar deye.men hemen vaxti sikirdim mene sen lazim deyildin.
Beledeki istemiwem eceb elemiwem.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (13.04.2018 / 18:08)
DİN@R@***@@@ (13.04.2018/19:06)
**__**, Ayten niye susmusan daniwde niye sakit durmusan kimdise sehf de men bulari sene demiwdim ve sende bilirdinki illerdi men kotikle daniwmiram senden otru ona iki defe aqiz acm
Onun mene demeyine ehtiyac yoxdu men senin yazdiqlarivi gorurdum hemewe.ne cucerdirsen neynirsen
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (13.04.2018 / 18:09)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
[B]bağlıyun söhpəti! Dinara bəsdi[/b]
**__**  **__** [Off] (13.04.2018 / 18:09)
**__**, Ayten niye susmusan daniwde niye sakit durmusan kimdise sehf de men bulari sene demiwdim ve sende bilirdinki illerdi men kotikle daniwmiram senden otru ona iki defe aqiz acm
Men senle pis gunumu bolmuwem.ozun yazdun dediklerivide mene.hec kim heckimi almir elinden .nece dimisen oda gorub.prosta esebisuz 2vizde cixun.
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (13.04.2018 / 18:10)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
_K_O_T_İ_K_, [B]Səndə bağla söhpəti. Bir qıznan yazışırsan almısan əlivə [/b]
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (13.04.2018 / 18:10)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
_K_O_T_İ_K_ (13.04.2018/19:05)
E gijdillaq mutilwikliy elemeye burda heyif o qizdan nebilim ne sene baw qowur.o ele duzgun adama baw qowub o onda sehv etmiw olardi men seni reala cixarmiw olsaydim sen kimisin.davay pawol
Cindir sen dillaqimin bawisanki senle reala cixam ay goteww gotum senden yarawiqlifi toletde sicdigim yerde gorsem sen terefe osturaram sijdir kiwi ol daniwanda duz daniw arvsd gotunden qorxub tuman altina gizlenme
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (13.04.2018 / 18:11)
DİN@R@***@@@, [B]SƏNLƏYƏM![/b]
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (13.04.2018 / 18:11)
_K_O_T_İ_K_ (13.04.2018/19:07)
Az bu padruqalarivi soxma bura gelib gotuvu qutarsinlar deye.men hemen vaxti sikirdim mene sen lazim deyildin.Beledeki istemiwem eceb elemiwem.
Ay sikilmiw ograw bes biyaxdan danirsanki isdememiwem isdeyen werefsuzdi yaxwiki boynuva aldin werefsiz olmaqivi
**__**  **__** [Off] (13.04.2018 / 18:11)
Yazdiwun smse gore eyib olsun sene.men hecvaxt sen haqda bele duwunmedim.neyse.bext yaxwidi insanda.men hecvaxt duwunmedim sen ayirirsan bizi ve ya ne.pis gunumu bolmuwem senle .
Наверх  Cemi mesajlar: 4783

<< 1 ... 378 379 [380] 381 382 ... 479 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1101 / 37