Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (13.04.2018/19:25)Cavid sen qariwmaa bu menim sovetimdise gotu catir axra qeder duesun uzume . Her ikisininde . ONSUZDA WEREFSIZLIYI BIR AD GETDI USDUNE
[B]Hər kiməm . 0514767816 bidənə zəng elə telef0nda söhpət edək
DİN@R@***@@@ (13.04.2018/19:22)Neyse Dina.men hec bir artistlik etmedim.kusende.cunkidostlarivi menden ustun bildun.mense sene bele olmadim.hec vaxt aqlima bele getirmedim Kotik dediklerini.ayirmaq sobetini.cunki o ozum gorurudum qizlara yazdiqini aciqca mene.men eseblewim diye.ozu bunu mene dimiwdi.ancaq men niye artistlik etdim harda hacan etdim anlamadim.neyse.men sene qarwi hecvaxti pis olmadim.
Ayib mene ya sene ayib olsun? Sen ne ayri seckilikden daniwirsanki ne gizlinim olubki sen artistlik edib kidu veribsense deyerdinki dina kotikin uzune deye bikersen ya ozune ysza
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
**__** (13.04.2018/19:31)Sen fakt meni hecneden o ograwin ayaqina verirsense siksinler bele dostlugu .az seni alib arvadi etmiyeceyde hansisa ograwdan otru senle yaziwmani kodu versenki bax gor . Bu srnce duzdude he?! Blet sen hansi aqlin yiyesisen he?! Deyerdinki dina sene torbani izum tikuremde bu distlugduki sen meni ograwa torbatijen kimi teqdim edisen?!!!
Neyse Dina.men hec bir artistlik etmedim.kusende.cunkidostlarivi menden ustun bildun.mense sene bele olmadim.hec vaxt aqlima bele getirmedim Kotik dediklerini.ayirmaq sobetini.cunki o ozum gorurudum q
**__** (13.04.2018/19:31)Cix movzudan
Neyse Dina.men hec bir artistlik etmedim.kusende.cunkidostlarivi menden ustun bildun.mense sene bele olmadim.hec vaxt aqlima bele getirmedim Kotik dediklerini.ayirmaq sobetini.cunki o ozum gorurudum q
Nigar ona derki smsleri atacam aytene .derki sikimecen at .
yeni sen onun biy yerinede deyilsen .
ama sen onu qaldir baw taci et
DİN@R@***@@@ (13.04.2018/19:36)Ne torba delisen sen?men senle o sobeti nece ay once etmiwdim.sen cixib gedmiwdun en son getdiyivi direm.biz bariwdiq.parolu verdim ona.menim meqsedim sen ve ya kimseni torbalamaq deyildi.menim hec aqlimada gelmir men eziz bildiyime qarwi pis duwunum.sen meni tanimamisan dimey yaxwi.biz derdlewdik .men pos gunde yanimda olana qarwi torba tikmey nedi.uje bu sobet haqsizliqa doqru gedir.men senden bele sozleri gozlemirdim Dina.
Sen fakt meni hecneden o ograwin ayaqina verirsense siksinler bele dostlugu .az seni alib arvadi etmiyeceyde hansisa ograwdan otru senle yaziwmani kodu versenki bax gor . Bu srnce
**__** (13.04.2018/19:31)Seni gormuyum birde Dostluqunda Artiq adam.
DİN@R@***@@@ (13.04.2018/19:41)Cox saolun hamiviz.
**__**, Fakt sen ayten ddfelerle ddmiwemki ondan otru hdcbir refiqevin qelbini qirma sen burda ne dost ssydin ne refiqe en yaxin refiqeni bele qiswsndin ona nedi kimin neyine lazimdiki
urakada 1saat oynuyan Nigar idi mence.deyiş. **__** (13.04 /18:48) [1]
<< 1 ... 381 382 [383] 384 385 ... 479 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1101 / 38

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!