canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Sizce, üsteki istifadeçinin xasiyyeti hansıdır?
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (13.04.2018 / 18:31)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
MiLYoNDa1oQLaN (13.04.2018/19:25)
[B]Hər kiməm . 0514767816 bidənə zəng elə telef0nda söhpət edək
Cavid sen qariwmaa bu menim sovetimdise gotu catir axra qeder duesun uzume . Her ikisininde . ONSUZDA WEREFSIZLIYI BIR AD GETDI USDUNE
**__**  **__** [Off] (13.04.2018 / 18:31)
DİN@R@***@@@ (13.04.2018/19:22)
Ayib mene ya sene ayib olsun? Sen ne ayri seckilikden daniwirsanki ne gizlinim olubki sen artistlik edib kidu veribsense deyerdinki dina kotikin uzune deye bikersen ya ozune ysza
Neyse Dina.men hec bir artistlik etmedim.kusende.cunkidostlarivi menden ustun bildun.mense sene bele olmadim.hec vaxt aqlima bele getirmedim Kotik dediklerini.ayirmaq sobetini.cunki o ozum gorurudum qizlara yazdiqini aciqca mene.men eseblewim diye.ozu bunu mene dimiwdi.ancaq men niye artistlik etdim harda hacan etdim anlamadim.neyse.men sene qarwi hecvaxti pis olmadim.
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (13.04.2018 / 18:36)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
**__** (13.04.2018/19:31)
Neyse Dina.men hec bir artistlik etmedim.kusende.cunkidostlarivi menden ustun bildun.mense sene bele olmadim.hec vaxt aqlima bele getirmedim Kotik dediklerini.ayirmaq sobetini.cunki o ozum gorurudum q
Sen fakt meni hecneden o ograwin ayaqina verirsense siksinler bele dostlugu .az seni alib arvadi etmiyeceyde hansisa ograwdan otru senle yaziwmani kodu versenki bax gor . Bu srnce duzdude he?! Blet sen hansi aqlin yiyesisen he?! Deyerdinki dina sene torbani izum tikuremde bu distlugduki sen meni ograwa torbatijen kimi teqdim edisen?!!!
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (13.04.2018 / 18:40)
Neyse Dina.men hec bir artistlik etmedim.kusende.cunkidostlarivi menden ustun bildun.mense sene bele olmadim.hec vaxt aqlima bele getirmedim Kotik dediklerini.ayirmaq sobetini.cunki o ozum gorurudum q
Cix movzudan
R*A*G*I*N  R*A*G*I*N [Off] (13.04.2018 / 18:41)
Dinara cix bu movzudan men xahish edirem....
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (13.04.2018 / 18:41)
**__**, Fakt sen ayten ddfelerle ddmiwemki ondan otru hdcbir refiqevin qelbini qirma sen burda ne dost ssydin ne refiqe en yaxin refiqeni bele qiswsndin ona nedi kimin neyine lazimdiki kim elinden alacaqdiki onu? Sene lazimdi o piyli got bawqa heckime .nigari evani meni hamini qirdin ondan otru . Ilkerce nijanin gotune yapiwan odu ama sen nijaya dedin yanindaki ograwdan xdberin olmadi . Forumda gudursrn ki guyaki mataq biweydi . Otur fikirlew sehfin hamsi bularin olmadi hamisi senin bow danarligindandi .

Nigar ona derki smsleri atacam aytene .derki sikimecen at .
yeni sen onun biy yerinede deyilsen .
ama sen onu qaldir baw taci et
**__**  **__** [Off] (13.04.2018 / 18:42)
DİN@R@***@@@ (13.04.2018/19:36)
Sen fakt meni hecneden o ograwin ayaqina verirsense siksinler bele dostlugu .az seni alib arvadi etmiyeceyde hansisa ograwdan otru senle yaziwmani kodu versenki bax gor . Bu srnce
Ne torba delisen sen?men senle o sobeti nece ay once etmiwdim.sen cixib gedmiwdun en son getdiyivi direm.biz bariwdiq.parolu verdim ona.menim meqsedim sen ve ya kimseni torbalamaq deyildi.menim hec aqlimada gelmir men eziz bildiyime qarwi pis duwunum.sen meni tanimamisan dimey yaxwi.biz derdlewdik .men pos gunde yanimda olana qarwi torba tikmey nedi.uje bu sobet haqsizliqa doqru gedir.men senden bele sozleri gozlemirdim Dina.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (13.04.2018 / 18:43)
Seni gormuyum birde Dostluqunda Artiq adam.
**__**  **__** [Off] (13.04.2018 / 18:45)
DİN@R@***@@@ (13.04.2018/19:41)
**__**, Fakt sen ayten ddfelerle ddmiwemki ondan otru hdcbir refiqevin qelbini qirma sen burda ne dost ssydin ne refiqe en yaxin refiqeni bele qiswsndin ona nedi kimin neyine lazimdiki
Cox saolun hamiviz.
**__**  **__** [Off] (13.04.2018 / 18:47)
Men Nigardan bilirsen niye zelem getdi?Kotik ona yazir yazirda.oda ona yazir.eceb edir.gelib forumdada sey gic xeste zat diyir guye bundan zelsi gedir.zelesi geden adama werait yaradmazdar ona yazsun .iqnor diyilen 1wey var.atmirsa dimey oda istir ona yazmaqin.sonrada gelib burda mene qurursuz falan soz soxur.guye men qurursuzam Ona yazan oqlani baqiwladim diye.Onunda adini dimiwdim ozuneurakada 1saat oynuyan Nigar idi mence.
deyiş. **__** (13.04 /18:48) [1]
Наверх  Cemi mesajlar: 4783

<< 1 ... 381 382 [383] 384 385 ... 479 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1101 / 38