Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
X_mutant_X (28.09.2017/17:08)Seninnmuqeddes dediyin kitabdan sige adiyka zinaucun isdifade edirker ..sige bezilerin peyin beyninde yalniz bir fikur yaradir .ama hele deyil
7 ildi mən başa sala bilməmişəm indi də mənim vaxtıykən dediklərimi sən deyirsən.Elə bilirsən başa düşəcəklər? Yenə öz bildiklərini deyəcəklər. "Yox düzgün deyil" deyən "müsəlman" əslində o an
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |

DİN@R@***@@@ (28.09.2017/19:20)Mənim müqəddəs dediyim kitaba bəyəm sən müqəddəs demirsən?
Seninnmuqeddes dediyin kitabdan sige adiyka zinaucun isdifade edirker ..sige bezilerin peyin beyninde yalniz bir fikur yaradir .ama hele deyil
O gün özün açıqlama verib yazmışdınki "Kafir deyiləm məndə inanclı insanam" qağaş orda yazıbda açıq aşkar Nisa suresi 24 aye aç oxu. Təfsiridə var oxu zalında mən əlavə eləmişəm 5 il bundan qabağ. AÇ OXU RƏBBİNİN ADIYLA OXU ama YETƏRKİ OXU SONRA DANIŞ mümkünsə.
Bol şans! Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
<< 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 37 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 889

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
Elə bilirsən başa düşəcəklər? Yenə öz bildiklərini deyəcəklər. "Yox düzgün deyil" deyən "müsəlman" əslində o an