Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
X_mutant_X (29.09.2017/01:07)Nicat senin inandigin Allaha kitaba menimde inancim var .ama bezileri bundan uje iyrenccesine istifade edir "sige" dediyinden. Sende bildin men ne dedim . .mende biluremki ne deyirem oxumaqa gerek yoxdu tekrar .
Mənim müqəddəs dediyim kitaba bəyəm sən müqəddəs demirsən?O gün özün açıqlama verib yazmışdınki "Kafir deyiləm məndə inanclı insanam" qağaş orda yazıbda açıq aşkar Nisa suresi 24 aye aç oxu. T
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
DİN@R@***@@@ (29.09.2017/19:39)Hə bu başqa məsələ. Burada "necə" istifadə etməkdən danışılmadı axı. İstifadə etmək olar ya olmaz bunun müzakirəsi getdi. Fakt budu ki istifadə edə bilər bütün müsəlmanlar. Vacib deyil kim istəyər edər kimdə istəməz gedər rəsmi nigahını, kəbinini kəsdirər. Bu qədər sadə. Yəni qarşı çıxıb "xeyr düzgün deyil" diyənlər Quran ayəsinə qarşı çıxır əslində. Məsələ budur.
Nicat senin inandigin Allaha kitaba menimde inancim var .ama bezileri bundan uje iyrenccesine istifade edir "sige" dediyinden. Sende bildin men ne dedim . .mende biluremki ne deyirem oxumaqa gerek
exMrZarafat (30.09.2017/02:35)http://canim.az/library/index.php?id=27753
Quranda siyge ile bagli hansi aye var? Mene maraqlidi? Axtardim tapa bilmedim
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (02Sen neyini duz elemisenki indi bu sigenin duzgunluyunu isteyirsen?2017/01:15)
Guya her seymiz duzdu birce siygemiz tersdi men ne bilim ee
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
SiSeRoN (02Hec siyge nedi ne olan seydi bilmirdim bu movzuda bildim men....2017/01:34)
Sen neyini duz elemisenki indi bu sigenin duzgunluyunu isteyirsen?
Duzgundu duzgun deyil onuda bilmirem..
Oncunda dedimki duzgun olan her seyi guya duzgun yerinde edirik ki?)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (02Sehvi bile bile edirsen?2017/01:37)
Hec siyge nedi ne olan seydi bilmirdim bu movzuda bildim men...uzgundu duzgun deyil onuda bilmirem..Oncunda dedimki duzgun olan her seyi guya duzgun yerinde edirik ki?)
<< 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 37 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 813

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
O gün özün açıqlama verib yazmışdınki "Kafir deyiləm məndə inanclı insanam" qağaş orda yazıbda açıq aşkar Nisa suresi 24 aye aç oxu. T
2017/01:15)
uzgundu duzgun deyil onuda bilmirem..Oncunda dedimki duzgun olan her seyi guya duzgun yerinde edirik ki?)