canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Birinin size olan güveninden istifade etmisiz?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (01.12.2014 / 05:49)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
_K_O_T_İ_K_ (01.12.2014/05:45)
O oglan rəhəmət getdi,cavan ALLAH ONA rəhmət eləsin.
Allah rehmet elesin
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (01.12.2014 / 05:50)
KoNCeNo (01.12.2014/05:48)
Bir defe evveller binada qalirdiq bir qonsum vardi qiziyla aram yaxsidi bununda anasi dehset fala mala inanclara inanir nezir edibmis ki,isim duzelsin cole pul atacam elede elemisdi qiz mene dedi dedi
BAaaa özün səhərdən mənə deyirdine
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (01.12.2014 / 05:51)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
_K_O_T_İ_K_, Yoo sen bir bayram menden ustunsen
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (01.12.2014 / 05:52)
KoNCeNo (01.12.2014/05:48)
Bir defe evveller binada qalirdiq bir qonsum vardi qiziyla aram yaxsidi bununda anasi dehset fala mala inanclara inanir nezir edibmis ki,isim duzelsin cole pul atacam elede elemisdi qiz mene dedi dedi
Uşaq vaxtı dayım bir qız istirdi Poctalyon mən idim məktub söz aparıb gətirirdim dayımda şokalad sakkız ürəyim istiyəni verirdi mənə,vermiyəndə deyirdim getmirəm
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (01.12.2014 / 05:55)
KoNCeNo (01.12.2014/05:51)
_K_O_T_İ_K_, Yoo sen bir bayram menden ustunsen
Bir tamahgar uşaq olmuşaam , dayım deyir indi deyir sən uşaq olanda o kunkfu panda kimi sənində beynində ancaq plemenilər idi yemək
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (01.12.2014 / 05:55)
Bir defede bir balaca usaqi aldatmisam ki,get 2 dene das getir qoy ayaqivun altina birin kalidorun bir terefine birinde o birine cix ustune soz deyecem ele hiss edessen ki,sanki ucursan buda dedi ki,dasi getire bilmerem basqa hecneyle olmur dedim es cehennem sabunlada olur obsim sabun getirib men deyen kimi edir ayaqlarin araliyib durub uzume baxir ki,indi nese deyecemde mende defim ay essek qulaq qaban bas hec gormusen yeriyen das ayda uz mimkasi helede yadimdadi oldumde gulmekden
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (01.12.2014 / 05:56)
_K_O_T_İ_K_ (01.12.2014/05:52)
Uşaq vaxtı dayım bir qız istirdi Poctalyon mən idim məktub söz aparıb gətirirdim dayımda şokalad sakkız ürəyim istiyəni verirdi mənə,vermiyəndə deyirdim getmirəm
Ele sey mende elemisem))))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (01.12.2014 / 06:00)
KoNCeNo (01.12.2014/05:55)
Bir defede bir balaca usaqi aldatmisam ki,get 2 dene das getir qoy ayaqivun altina birin kalidorun bir terefine birinde o birine cix ustune soz deyecem ele hiss edessen ki,sanki ucursan buda dedi ki,d
Nənəm gilin qonşusunda bidənə qoca arvad var idi(rus idi)(,Balaca dayım mənnən 10 yaş böyüdü )..... Nəisə dayım bidənə pişiy tutdu məndə it acdıq arvadın qapısın ikisində tulladıq evinə ala evdə bir qıy düşdüüü aləm dəydi bir birinə Arvatda cox qoca idi.bir qorxmuşdu yazıq ALLAHA and olsun bəlkədə inandırıcı deyil amma olmuş hadisələrdi hamısı
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (01.12.2014 / 06:02)
_K_O_T_İ_K_, Inaniram cunki ozumde o cur pis sifet olmusam
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (01.12.2014 / 06:02)
KoNCeNo (01.12.2014/05:56)
Ele sey mende elemisem))))
Bizdə cöldə nətər gülürüy Nənəm pazdiyırdı ikimizidə ki,tfu üzüvüzə sizin qoca arvatdı niyə elə eləmisiz
Наверх  Cemi mesajlar: 219

<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4167 / 1175