Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (01.12.2014/06:02)Bir ara atama dedim ata güləşə getməy istirəm dedi get getdim getdim barmaqımı sındırdılar
_K_O_T_İ_K_, Inaniram cunki ozumde o cur pis sifet olmusam
Ama bir ildən cox getmişdim,sora dedim ata cüdoya gedmək istirəm
Getdim iki ildən cox dedim cıxıram kompyuter kursuna istirəm cıxdım getdim oranıda yalannan yarımcıq sora dedim ata pianinoya gedirəm
Getdim pianinoya yalannan atama qarmon sintizator zad aldırdım sora onuda atdım
Mamam deyir baransan ki baran sənnən adam olmuyacaq 
KoNCeNo (01.12.2014/05:56)Bu günə kimi ən cox eşitdiyim söz sənnən adam olmiyacaq dı
Ele sey mende elemisem))))

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (01.12.2014/06:09)Men derddesen gel aglayaq
Bu günə kimi ən cox eşitdiyim söz sənnən adam olmiyacaq dı

KoNCeNo (01.12.2014/06:02)Birində bir qızım var adı anya nəisə bunun xalasının ad günüdü,xalasıda pianino məlliməsidi,quşdadım ki,məndə pianino calmaqı bacarıram bular dirəşdi ki,otur bir mahnı ifa elə dedim az yaxşı lazım dör zad,dedilər yoxee otur,oturmuşam ALLAH mən indi neyniyim
_K_O_T_İ_K_, Inaniram cunki ozumde o cur pis sifet olmusam
Başdamışam cip cip cücələrim cip cip cip cip cücələrim, qoymuşam üstə xalası deyir bu nə mahnıdı?
Dedim bu əsərdi
Deyir nəsə birinci dəfədi eşidirəm,nəisə anya qancıq qayıtdı ki,bu mahnını nupoqadidə eşitmişəm
Srazı durdum ayaqa ki,gəlin qəşəy tost deyim tost sözü eşidilən kimi hər şey yaddan cıxdı
Az qala biyabır olacaqdım camaatın icində 
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (01.12.2014/06:15)Sende olursende bilmediyin bir ise burnuvu soxmaqi
Birində bir qızım var adı anya nəisə bunun xalasının ad günüdü,xalasıda pianino məlliməsidi,quşdadım ki,məndə pianino calmaqı bacarıram bular dirəşdi ki,otur bir mahnı ifa elə dedim az yaxşı lazım dör

KoNCeNo (01.12.2014/06:16)Aşş yoxe evdə atamın qarmonu var atam bacarır hər altıncı gün otururuq özümüz evdə atam kabab zad bişirir mən dırılladıram yallannan dedim nə var yola verəcəm gedəcəylər,oturdum sora fikirləşdim ki,rus mahnısı calsam zibili cıxacaq məllimədi,lucşe cücələrimnən zaddan yola verim getsin quşdamışam day
Sende olursende bilmediyin bir ise burnuvu soxmaqi![]()

_K_O_T_İ_K_ (01.12.2014/06:19)Az bilmirsenee sende))))))))))))))
Aşş yoxe evdə atamın qarmonu var atam bacarır hər altıncı gün otururuq özümüz evdə atam kabab zad bişirir mən dırılladıram yallannan dedim nə var yola verəcəm gedəcəylər,oturdum sora fikirləşdim ki,ru
KoNCeNo (01.12.2014/06:21)Arada fikirləşirəm mənimdə oglum mənim kimi olsa batdım mən
Az bilmirsenee sende))))))))))))))
Atam deyir ALLAH sənə sənin kimi ogul versin gülür 
_K_O_T_İ_K_ (01.12.2014/06:24)Belke hec oglun olmadi sen bu defe gece-gunduz dua eleki qizin olmasin
Arada fikirləşirəm mənimdə oglum mənim kimi olsa batdım mənAtam deyir ALLAH sənə sənin kimi ogul versin gülür

KoNCeNo (01.12.2014/06:25)Onu bilirəm ki,hansı olur olsub babasıynan nənəsi olarıda pozacaq
Belke hec oglun olmadi sen bu defe gece-gunduz dua eleki qizin olmasin![]()

<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 805

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!