Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
NoreN (23Aydaaaa(((( men satmazdim acinnan olseydimde. Hele uzuyumu deyiwmey isdedim. Qariwmadilar qeti. Burda forumda.da kimse didi qismetuve gelendu deyiwme. Inan o soze gore deyiwmedim. Fikirlewdim onsuzda cox da taxani dorem. Sonra isdediyimi alaramda.2017/11:24)
O vaxt bacum bitirub mektebin piano. 'Atam' almisdi aile qurdu istemedin sovetin esyasun( gerirduk oz evmiza. Indi boyuk qizi qedir pianoya lazimdi ozune deyur ver ..Mende vermiram ,vaxtinda deyirem y
Pianino mem dor))
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |

TATLI*~*BELA (23Uzuk filan Beli Hec vaxt satma deyisma . Imkan olsa teze al yani ureyin isteyeni..2017/11:37)
Aydaaaa(((( men satmazdim acinnan olseydimde. Hele uzuyumu deyiwmey isdedim. Qariwmadilar qeti. Burda forumda.da kimse didi qismetuve gelendu deyiwme. Inan o soze gore deyiwmedim. Fikirlewdim onsuzda
Bacim agli 2qarish o daim ele . Adi insan kimi dusunur. Hediyyadi paydi yadigardi bilmir ele sey satir verir yada kimese.
Inanmarsan belke gece yuxumada girib sirqalar;( na bilime .
NoreN (23Ayda heyqi pis oldum. Anamin ciriq corabinda hec kime vermerem. Ata, ana yadigsrduye. Xalamqizigile gedmiwdim. Boyuk xalamin ilk evladu. Cox verqimiz far. Qizi unide oxuyur. Bi dene bulud getirdi verdi meene. Aw cekmeycun ortaliga qab. Evvel bilmedim didim buni neynirem . Ozde iwlenmiw vidsiz bi weydu. Valla.men oni evimde olsa tulliyardim. Didi xaladan yadigar(((( xala ili teze cixib. Getirdim. Indi xengel suzurem onda yirem. Tez yub qoyuram yerine berk berk sinmasun. Illahda oz valideynun ola((2017/13:30)
Uzuk filan Beli Hec vaxt satma deyisma . Imkan olsa teze al yani ureyin isteyeni.. Bacim agli 2qarish o daim ele . Adi insan kimi dusunur. Hediyyadi paydi yadigardi bilmir ele sey satir verir yada kim
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
yaxshi olub )
<< 1 ... 1022 1023 [1024] 1025 1026 ... 1666 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (58)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1125 / 599

2017/11:24)
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....