canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Üsteki istifadeçini neçe % (faiz) sevirsen...? ;)
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.09.2015 / 03:15)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Niye ki? sehv dusunursen
Black_Attack  Black_Attack [Off] (05.09.2015 / 03:16)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
ona goreki bele xetr.saxliyan insan semimiyyetden istifade edib uze neyise vurmur icinde saxlayir.ve eger o.bildiyi sef bisheydise vapshe diline gegirmir
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.09.2015 / 03:18)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Neyi uze vurmusam hecne basa dusmedim
Black_Attack  Black_Attack [Off] (05.09.2015 / 03:20)
sen demiwdunde qapibizda banklar yatir.halbuki menim hec bir bankda adim yoxdi.
denenki nikimde bashkasidi
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.09.2015 / 03:24)
Basqasi deyil ozumem bes sende mene ser atmisdinda yadinda deyil sen orda meni tehqir elemisdin halbuki menim seninle hec bir isim yoxdu heqiqeten xetrini cox isteyirdim sade semimisen bele insanlara simpatiyam var amma sen meni tehqir eledin mende onda atildim bele olan olub kecen kecib men xetre deyen insan deyilem menim oz dunyam var deymisemse xetrine men uzr isteyirem
Black_Attack  Black_Attack [Off] (05.09.2015 / 03:30)
tehqir elemeniwem gotdenbol.demiwem goti yeke demisem kiminae altinda qehbelik.edenonudaki biliremki.dolisan ona gore dimiwem day senkimi qushdamamisham bilmediyimi.istifadeci olmamisham ne bilim krisaliq elememiwem
k hereket caqqala aiddi shir.yemeyin yeyib durannan sora gelib lesh yesun. demeli sen menim semimiyyetimnen menj ne vaxtsa vurmagcun istifade elemek fikrinde olmisan.bu xasyetivi deyish.kimse xetruve deyirse deye sende o.jn xetrine deyme.
men ozumnen gotururem ele.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (05.09.2015 / 03:31)
me. umumyetle kinnj dorem ama insanlari istemediyim kimk tanimaqida sevmirem.
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.09.2015 / 03:34)
Black_Attack (05.09.2015/04:30)
tehqir elemeniwem gotdenbol.demiwem goti yeke demisem kiminae altinda qehbelik.edenonudaki biliremki.dolisan ona gore dimiwem day senkimi qushdamamisham bilmediyimi.istifadeci olmamisham ne bilim
Men onu tehqir kimi qebul elemisdim ona gore ele reaksiya verdim yoxsa ki,denen bu istifadeciden xosum gelmir bu basqa tekraren deyirem ki,bir adami hami beyene bilmez amma tehqir etmek kimseni olmaz neyse anlasildi basa dusdum cox sag ol
Black_Attack  Black_Attack [Off] (05.09.2015 / 03:36)
men seni.tehqir.etmek.niyyetim olmiyib.
sef eleduuvu anladun?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.09.2015 / 03:43)
Olmayibsa lap yaxsi anlasildi
He basa dusdum
Наверх  Cemi mesajlar: 1762

<< 1 ... 163 164 [165] 166 167 ... 177 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4131 / 1292