canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Maraqli Sorgu???
_M_E_L_E_K_  _M_E_L_E_K_ [Off] (06.07.2013 / 01:25)
_ELYA_ (06.07.2013/01:55)
sen olma qeyri bawqasi olsun men ucun ferqi yoxdu, hec kime o, haqqi vermemiwem mene sehv desin. Agilli ol!!! BYE!!!
Men deyirem...senin uzune qarwi da deye bilerem ki sen SEHVSEN ! ! !
_ELYA_  _ELYA_ [Off] (06.07.2013 / 02:01)
Her adamda cesret olmaz menim uzume neyse desin. Get aglini bawina topla, bele biyabirci, guluw doguran sohbetleri sevmirem!
_M_E_L_E_K_  _M_E_L_E_K_ [Off] (06.07.2013 / 03:19)
Menle bele daniwma....!!!
Bayaqdan geden sensen.....davay yaxwi yol.....bu sene axirinci SMS.di....
Men her Adam deyilem....dedim uzune qarwi deyerem demeli deyerem! ! !
_ELYA_  _ELYA_ [Off] (06.07.2013 / 03:24)
Ayib olsun sene! Axrinci defe olsun menim adimi tutmaq, mene neyse demek!!!! Men bayaxdan ozumu boguramki sene artiq hecne demeyim. Ozuvu gosterdin aferin sene

Pewman olan sen olacaqsan, bir gun bax ele dediyin soze gore cox utanacaqsan. Xecalet cekdim senin yerine VALLAH. Menden demek!!!

ALLAH rizasi ucun menden uzaq ol!!!
_M_E_L_E_K_  _M_E_L_E_K_ [Off] (06.07.2013 / 03:29)
_ELYA_ (06.07.2013/04:24)
Ayib olsun sene! Axrinci defe olsun menim adimi tutmaq, mene neyse demek!!!! Men bayaxdan ozumu boguramki sene artiq hecne demeyim. Ozuvu gosterdin aferin senePewman olan sen olacaqsan, bir gun b
Ay qiz ayib sene olsune....gor kim kime ne deyir...yalandan dilde baci deyen sen ...gunahkar men?...forumda daniwmaq istemirsen cunki SEMIMI deyilsen
Senden uzagam elvette ki ALLAH seni kimi yalancilardan meni uzaq elsin.....davay di xow getdin.....
_ELYA_  _ELYA_ [Off] (06.07.2013 / 03:39)
ay qiz sen nece biri imiwsen? Senin melek uzunun altinda weytan yatirmiwki. Menim semimiyyetsizliyime, yalanciligima wubehesi olan adam menimle daniwmazdi. Sen ozunu bele dehwetli seviyyeye catdirdinsa daha sene sozum yoxdur. Haqqimda nadan, nahaqq daniwanin ALLAH belasini versin!

He birde menimle davay kimi sozlerle daniwsan ozunden kus!
RoMeO_BeZ_JuLieTTa  RoMeO_BeZ_JuLieTTa [Off] (06.07.2013 / 08:12)
..
Ardarazli  Ardarazli [Off] (06.07.2013 / 11:47)
Bir Allah var qacanda ona yalvarir qovanda))))
_M_E_L_E_K_  _M_E_L_E_K_ [Off] (06.07.2013 / 12:03)
_ELYA_ (06.07.2013/04:39)
ay qiz sen nece biri imiwsen? Senin melek uzunun altinda weytan yatirmiwki. Menim semimiyyetsizliyime, yalanciligima wubehesi olan adam menimle daniwmazdi. Sen ozunu bele dehwetli seviyyeye catdirdins
Hansi seviyyede oldugumu gorurem....eger bele semimiyyetsiz oldugunu bilseydim senle hec daniwardim nediye SALAM da almazdm....amma teessufler olsun ki bilmemiwem.

Nece daniwsigimi ise ozum bilerem....boyuk-boyuk ne daniwirsan....ozumden kusub ne edeceksen...ne ede bilersen axi ? ? ?

Yene iwledirem davay di xow getdin......ELVIDA .!
__ƁƦσƉƴαǪα__  __ƁƦσƉƴαǪα__ [Off] (06.07.2013 / 12:06)
[B]usteki user sensen seherden axwama kimi dinnen daniwan?[/b]
Наверх  Cemi mesajlar: 56

<< 1 2 [3] 4 5 6 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4124 / 1400