Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
!=!DEVIL MAY CRY!=! (14Hech senden gozlemezdim(( senki xengeli lahmacuna deyiwdin( sabah menim adimi kontaktindada deyiwersen)))2022/22:30)
İndi üçün lahmacun, kola, mən
Taksi_V_Ray (15Xengelin ustunden yeyirdim belke, niye gunahima girirsen menim ?)2022/00:11)
Hech senden gozlemezdim(( senki xengeli lahmacuna deyiwdin( sabah menim adimi kontaktindada deyiwersen)))
Taksi_V_Ray (15Seherde yaxsi xengel veren yere gir dene ki Samiri taniyirsan ? Dese ki yox, denen sag olun, bashqa sual vermeden get ))2022/00:11)
Hech senden gozlemezdim(( senki xengeli lahmacuna deyiwdin( sabah menim adimi kontaktindada deyiwersen)))
Taksi_V_Ray (15Mene doner yarashdirdin ?) Xecalet cekdi barmaqlarin ?bax gor uclari qizarib ?)2022/09:35)
Belke donerxanalardan soruwum?
!=!DEVIL MAY CRY!=! (152022/10:35)
Mene doner yarashdirdin ?) Xecalet cekdi barmaqlarin ?bax gor uclari qizarib ?)

. Allah seni guldursun) men 1 manata + ayran olan donerleri demirem ki qardashim) sen oliqarx adamsan) ancaq Qocetden maraqlana bilerem) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Taksi_V_Ray (15Dəvə əti ancaq, qoçət"ə girib sevindirmirəm mən onları ) sonra desinlər ki bura da gəlib gedir di2022/14:56)
. Allah seni guldursun) men 1 manata + ayran olan donerleri demirem ki qardashim) sen oliqarx adamsan) ancaq Qocetden maraqlana bilerem)

...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ... |
Taksi_V_Ray (15Sulu yemeyi xengele deyisen adam...xengelide lahmacuna bele acimaSIZca deyiwe)2022/00:11)

...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ... |
<< 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 46 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 316

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
2022/22:30)