close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Parta yoldashi =)senol hemishe dirdun els gozelem ne bilim fiquram ele gozeldiki herden adim evezine armudu stekan dirler) )) Black_Attack (17.08.2015/02:26)
senol hemishe dirdun els gozelem ne bilim fiquram ele gozeldiki herden adim evezine armudu stekan dirler) ))
Aydaa valla yalan deyirsen)))))men ele soz dememişem)) fuqura sozunun f sin bele dememişem
aradaSIRADA, fiqura dimemisen.ama senol deyiremki diddunki fisqirix gozelliyim var zirt pirt Black_Attack (17.08.2015/02:31)
aradaSIRADA, fiqura dimemisen.ama senol deyiremki diddunki fisqirix gozelliyim var zirt pirt
Ciddi ciddi men ele soz dememişem zarafata forumda yazmişam ) beledeki şukur allaha cirkinde deyilem normal insanamdaaradaSIRADA, sobeyimiz bele olmishdi. sen dedun gozelem men didim sheklivi at nesen onida dicem sen.burdun mende hecne dimedim Forumda men yazmişdim zarafata sende şexside yazdin menden şekıl istedin ddin inanmiram hemişe özun terifleyenler cirkin olur men atmadim şekil amma ordada dedimki forumda zarafata ele yaziram
Bele bele işler) aradaSIRADA, senol men o ushaq varianti sobeyler elemerem inanmiram ya ne. seninende sobeyim bir basha mektubda olub shekil barede.yaddash cehetden yaxshiyam Black_Attack, İndi neyniyeke döyesen meni?
) yaxşı eybecerem adama oxşamiram sevin
aradaSIRADA, he ozde ne doyerem zarafat elemirem))qadina el qalxizmamisham indiye qeder ama seni mal kimi cieparame)))))) Black_Attack, Biy yaziq canim
niye neynemişem sene? )) 
Cemi mesajlar: 472
<< 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 48 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (4)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1021 / 573