Bu tuğlalar bir bina yapmak için varlar. Bu dalgalarsa kumdan adalarımı yıkmak için çağlar. Cevaplarıma sorular sordukça sagopa ağlar.... NAKARAT Hemen durma egale ederim af benim işim değil Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle.
Eyle ne istersen eyle en güzel sen eylersin Ben bir güldüm açtım, yapraklarımı toprağa sattım Yapraklarım uzuvlarımdı, acıdı katılıp tekrar sana Sevincinden ağladı. Eyle ne istersen eyle!..
Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle.
Eyle iste dilimi keseyim bu benim diyet deyip Hayırlısın dimama, iste ondan olsun tövbe et ki Dursun gözyaşın ve sussun deprem Eyle ne istersen eyle Biz leim sen Ekrem.
Sagopa Kajmer Monotonluk Maratonu Şarkı Sözü | Şarkı Sözleri Kolera Verse: Benimle kal! Hevesim kursağımda takılı kaldı Gözlerim telaş timsali her ölende ağladı Pervasız tenin gözümü aldı komada martı Lodos mağduru melteminde ayıldı ve Yalnız uyandı. Suskunluğum minnetimdi Yokluğun varlığı kanattı kendimi limana Bağladım uçarı aklım halattı kararlarım ve kesin seçimin bütünü eşittir hayattı bacaklarım kırıldı adın koluma kanattı (Kanat) Burun buruna geldim seni bulmak için Her belayla düşündüm 3 yıl arayla küs mü mecnun Leyla’ya? bacaklarımı sarkıtırım dalga çarpar ayağıma beyaz saçların akasya çalmış kokunu lavanta Vadeli yıllar karanlıktan korkmayı sana yasaklatır 20 sene de uzayan saçı küçük bir bit makaslatır 2 çocuğum olsa aklım salıncakta sallanır, büyümek istemiyorum annem babam yaşlanır Saçının teli kopmasın, korkarım Allah muhafaza şerefine izin verdim bugün kalbimdeki her muhafıza ziyarette evliya dedim fark etmelerini sağla buz g... Ardını oxu >>