💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
Lonely25 (09.07.2011/11:00)men onlarin yerine cvb vermeyecem elbette.nede onlara gore narahat olmuram.haminin gunahi ozunedi.prosta diyiremki hicab giyinen xanimlarin hecde hamisi yaxwi niyyetli deyil.saf niyyetle giyinenlere hormetim sonsuzdu
CIKOLATAAA, böyük memnuniyyetle sene cavab verirem, Salam Aleykum xsnim bunlar hamisi bilirsiz hicab taxmaq istemeyenlerin behanesidi. Sizin onlarda ne iwiniz? Siz beyem qiyamet ve axiret zamani onla
Lonely25 (10.07.2011/00:11)sizi yaxwi bawa duwdum.men de sadece fikir bildirdim.niye hicabin vacib oldugu bezi xanimlarimizin yadina gunahlarindan sonra duwur.men bunu diyirem.yeni qadinlarimiz uje hicabdan maska kimi istifade edir
CIKOLATAAA, böyük memnuniyyetle sene cavab verirem, Salam Aleykum ele insanlar olub bundan sonrada olacaq sadece bawa duwub anlamaq lazimdi hicabin vacibliyini. Bunu bawa salmaga caliwiriq. Hicab All
Lonely25 (10.07.2011/00:39)o sozsuzdeee.ama gorende qiciglaniram
CIKOLATAAA, Goylerin parca parca olacagi daglarin parcalanib dum duz olacagi butun insanlarin hetta olulerin bele dirildilib Allah huzuruna getirileceyi bir gun ele qadinlar ve kiwiler cehenneme gede