close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Hicabli xanim dunya gozelindende gozeldir! | Turka [Off] (11.09.2010 / 10:03)
|
bu yaxinlarda cox mindar hadisenin shahidi oldum! inomarkasanina soykenen bir harun,qarniyeke hicabli qiza Marfushenka-Dushenka deyib cagirdi... Utanmaz oglu hec ozunun Ivanushka-Durachokdan ferqlenmediyinin ferqinde deyildi. Eger biz bu gun elmlenmesek,imansizlar bize az qala hucum edecek oz savadsiz iddialariynan. Ona gore ilk once elmlenmeliyik. Dinimizi gozel teblig etmek ucun, Professor adini ozune goturmush Hopkins kimi Allahsizlara qarshidurmaq uchun!!! | Turka [Off] (11.09.2010 / 10:04)
|
X_mutant_X (11.09.2010/08:04)
Turka, Ehsen sizede! Halal olsun! Shukur Allaha size verdiyi elme gore! Shukur Allahaki, hicabi sevenlerini xelq elediyine gore! ALLAH RAZI OLSUN!
Mutant Allah sizden de razi olsun inshallah! | Q@n*icen [Off] (11.09.2010 / 19:28)
|
X_mutant_X, Borcumuzdu her bir muselmanin borcudu ki,dinini teblig etsin bu gunku gunde buna ehtiyacimiz var. | AYAN__ [Off] (11.09.2010 / 21:28)
|
X_mutant_X, duz diyirsen ama her hicbli temiz deyiki.ele hicabli var terbiyesizdi.ele hicbsiz var 0rtunennen agillidi. | X_mutant_X [Off] (11.09.2010 / 21:45)
|
AYAN__, senin (11.09.2010 / 21:28) yazına cavab verirem, Belkede duz deyirsen? Bu HIcabin sehvi deyilki, amma...Hicabi geyinen insan gunahidir! Indi ne etsin millet beleleri var deye Hicab taxilmasin? Namaz qilanlar gedib zina edir deye namaz qilmayaq?! varda bele sheyler mewe caqqalsiz olmaz meseli bes ne ucundur? Sen ozunu ilk novbede dusun Qiyamet gununde senden sene gore hesab edilecek! O vaxti sene deyilmeyecekdiki Terbiyesizler vardi hicab taxirdilar sen de onlara gore taxmirsan aferin?! Sual olunacaqki, sen niye Allahin emrini yerine yetirmedin...Neyse biraz dusun sozlerimin duzgun oldugunu goreceksen! | Turka [Off] (11.09.2010 / 22:00)
|
here ozune cavabdehdir. Hicabli qadinlarla ele bil her gun unsiyyetde olurlar ki,bele yaxsi statistik analiz edirler. Ay millet siz hicabli gorende hurkursuzeee... | X_mutant_X [Off] (11.09.2010 / 22:06)
|
Turka, sözüne qüvvet Men shexsen hicabli xanim gorende uzaqdan geldiyini sevinirem...yaninda bir niwanlisini gorende dahada sevinirem...Ureyim ferehlenir...fexr edirem Islamla! | meleyimedanisdim [Off] (12.09.2010 / 13:11)
|
bilirsiz duzdu hicab QURANDA qadin ucun ferz buyurulub.ama bu gun hicab perdesi altinda dine leke getirenlerimiz var.bunun evezi nedi onu 1ce tek olan ALLAH bilir. tekce bawa hicab ortmek wert deyil onun dinin teleblerine riayet etmek gerek. 1deki hicab gerek qelbinde olsun. maraqli 1 misal: men 1 gun ders sonrasi 1 qadinin mini elbisede dayanacaqda oturdugunu gordum,ama giysi cox qisa oldugundan eli ile awagi dartir,duwundum bele geysede demdek azda olsa onun icinde iman var.onu dine imana getirmek hetta | meleyimedanisdim [Off] (12.09.2010 / 13:14)
|
hetta bawini ortmek de olar. biz onlara komek etmeliyik ki,weytannan qurtulsun,haqq yola sövq elesin.bu bizin savabimizdiq. | Turka [Off] (12.09.2010 / 15:28)
|
mini geyineni hec kim gucle geyindirib gondermir! Bu qeder danisirlar ki elmlenin,kitab oxuyun! Oxusunlar da! Tekce Islamin noqteden yox,tibbi noqteyi nezerden de hec xryri yoxdur qisa geyimin,qarni aciq gezmeyin. Oxusunlar da oyrensinler ki topuqlu ayaqqabinin tibbi cehetden ne ziyani var, qadin orqanlari ne derecede hessasdir ve s, ve il axir. Eger kimse bugun deyirse ki hicabi basqa meqsede geyinen var,yeqin ki hemin adam belesini tanimis olmaldir. Duzdur ya yox? Eledirse bir cekin qiraga deyin ay baci,niye bele edirsen,gunahdir axi. Burda danishmaqla ishler duzelmir. Amma shexsen men deye bilerem ki,men mescidde de kucede etrafimda tanidigim butun hicabli qadinlar bir inci kimi safdirlar! ve o qadinlara Allahin lutfu ve xeyie duasi olsun inshallah! Cemi mesajlar: 224
<< 1 2 [3] 4 5 ... 23 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3083 / 743